«Χάκαραν» τον λογαριασμό του στο facebook δηλώνει ο συνήγορος του Γιώργου Φιλιππάκη

"Ο άγνωστος που διέδωσε αυτή την ψευδή πληροφορία, κατέβασε και την προηγούμενη ανάρτηση που αφορούσε στον Γιάννη Στουρνάρα"/ Πρώτη ανάρτηση: 28-05-2017 13:35

Μετά το μπάχαλο που δημιουργήθηκε από την ανάρτηση στο λογαριασμό του Γιώργου Φιλιππάκη ότι τα ξημερώματα συνελήφθη και αφού η ΕΛ.ΑΣ διέψευσε τη σύλληψή του, ο συνήγορος του δημοσιογράφου και ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ έκανε την εξής δήλωση:

«Ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν έχει καμία σχέση με την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο FACEBOOK στην οποία αναφερόταν ότι συνελήφθη».

Στη συνέχεια, ο Γιάγκος Λαμπίρης πρόσθεσε:

«Ο άγνωστος που διέδωσε αυτή την ψευδή πληροφορία, κατέβασε και την προηγούμενη ανάρτηση που αφορούσε στον Γιάννη Στουρνάρα. Ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσει την άποψή του, στην οποία και φυσικά εμμένει».

Σημειώνεται ότι μετά την καταγγελία του Διοικητή της ΤτΕ, ο Νίκος Τόσκας  έστειλε την καταγγελία στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η οποία και σχημάτισε δικογραφία και στη συνέχεια την υπέβαλε στον Εισαγγελέα υπηρεσίας. Ο τελευταίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση η οποία θα διενεργηθεί απο τη Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στην παραγγελία του δεν τίθεται ζήτημα αυτόφωρης διαδικασίας, γι'αυτό άλλωστε και ο κ.Φιλιππάκης, όπως αναφέρουν και οι εισαγγελικές πηγές, ουδέποτε συνελήφθη.  
 

ΔΕΙΤΕ επίσης: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ τη σύλληψη Φιλιππάκη

ΔΙΩΞΗ από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατά Φιλιππάκη για την απαράδεκτη ανάρτηση στο Facebook εναντίον Στουρνάρα