ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-Βρέθηκε δείγμα DNA στον φάκελο που έστειλε στην ΕΝΤΑΤΙΚΗ τον Παπαδήμο

Τι μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o Βάϊος Σύρρος

Το βράδυ της Παρασκευής το Star αποκάλυψε ότι η εκρηκτική ύλη του τρομό-φακέλου που έστειλε τον Λουκά Παπαδήμο στο νοσοκομείο βρισκόταν σε μια θήκη cd !!!

Ο δημοσιογράφος Βάϊος Σύρρος εξήγησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, τι ακριβώς συνέβη μέσα στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο Λουκάς Παπαδήμος. 

«Ο πρώην πρωθυπουργός κάθισε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, παίρνει την αλληλογραφία από τον συνοδό ασφαλείας και προσπαθεί να ανοίξει τον φάκελο. Πιάνοντας τον στην αρχή, ο κύριος Παπαδήμος θεώρησε ότι έχει μέσα ένα ελαφρύ βιβλίο, όταν άνοιξε τον φάκελο είδε μέσα μια πλαστική θήκη που περιέχει cd. Στη συνέχεια άνοιξε την θήκη και έγινε η έκρηξη που τραυμάτισε τον πρώην πρωθυπουργό, από τα πόδια του οποίου χειρουργοί, αφαίρεσαν αργότερα υπολείμματα πλαστικού στον Ευαγγελισμό», εξήγησε ο δημοσιογράφος.

«Μέσα στην θήκη υπήρχαν περίπου 30 γραμμάρια πυρίτιδας, που ήταν τυλιγμένη με κάτι σαν αλουμινόχαρτο, που εμποδίζει τα μηχανήματα να εντοπίσουν την παρουσία εκρηκτικής ύλης», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «στον φάκελο βρέθηκε ίχνος DNA και συγκεκριμένα μια... τρίχα, η οποία όμως μπορεί να ανήκει στον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό ή σε κάποιον από τους συνεργάτες του, που είχαν προηγουμένως κρατήσει τον φάκελο στα χέρια τους για να τον περάσουν από ελέγχους»