ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο τελευταίος διάλογος στο Facebook της 36χρονης που δολοφονήθηκε από τον γιατρό στο Ιπποκράτειο

Τα μηνύματα που αντάλλαξε η μεσίτρια με τον αγγειοχειρουργό την ημέρα της εξαφάνισης της

Τον τελευταίο διάλογο της 36χρονης μεσίτριας με τον 38χρονο αγγειοχειρουργό, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Tatiana Live».

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο γιατρός που κατηγορείται για την δολοφονία της 36χρονης Γεωργιανής και μάνας τριών παιδιών, κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο ίδιος αν και παραδέχτηκε ότι με την δολοφονημένη μεσίτρια ήταν φίλοι στο Facebook από τις αρχές του Ιανουαρίου, υποστήριξε πως η επικοινωνία τους άρχισε μετά τον Φεβρουάριο.

Παρακάτω, βλέπετε τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ διάλογο που είχαν οι δυο τους στις 26/04, ανήμερα της εξαφάνισης της 36χρονης μεσίτριας.

Η μεσίτρια, του έστειλε μήνυμα από το γραφείο της, και του είπε πως ξεκινάει και να τους διώξει όλους:

17:02 Έλα, ξεκινάω και διώξ΄τους όλους
17:07 Τους εξαφανίζω, τώρα αμέσως!
17:07 Άντε επιτέλους. Ξεκινάω.
17:21 Έφτασα. Να σε περιμένω εκεί πίσω;
17:21 Περίμενέ με. Σε δέκα λεπτά είμαι εκεί.
17:22 ΟΚ.
17:39 Ντιάνα έλα μέσα. Κατέβηκα.
20:44 Ντιάνα γιατί δεν ήρθες;
 

Όπως θα παρατηρήσετε, από τις 17:39 έως και τις 20:44, υπάρχει ένα κενό περίπου τριών ωρών, κάτι που έκανε τους αστυνομικούς να υποψιαστούν πως κάτι δεν πάει καλά, καθώς τα εν λόγω μηνύματα προκαλούν πολλά ερωτήματα.

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΤΟΥ Ο 38ΧΡΟΝΟΣ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Σύμφωνα με το «dailyth3ss», για την επίμαχη ημέρα της εξαφάνισης, στις 26 Απριλίου, ο 38χρονος γιατρός υποστηρίζει ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού για να υποβληθεί η γυναίκα σε συμμπληρωματική επέμβαση φλεβίτη. Ωστόσο όπως είπε ο ίδιος η γυναίκα δεν προσήλθε στο ραντεβού καθώς τον ειδοποίησε τηλεφωνικά ότι «της έτυχε κάτι έκτακτο».

Μάλιστα ο γιατρός αναφέρει ότι για το συγκεκριμένο ραντεβού ήταν ενήμερος και ο διευθυντής καθώς όπως είπε ότι δεν ήταν ανεπίσημο.

Σχετικά με τις ύποπτες κινήσεις που κάνει τη συγκεκριμένη ημέρα και οι οποίες έχουν καταγραφεί από τις κάμερες στο πάρκινγκ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου ο 38χρονος υποστηρίζει ότι μετακίνησε το αυτοκίνητό του για να βάλει μέσα σε αυτό κάποιες σακούλες με άπλυτα ρούχα.

Για το γεγονός ότι μετά την ημέρα της εξαφάνισης της γυναίκας έπλυνε δύο φορές το αυτοκίνητό του υποστήριξε ότι «είναι ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα».

Για το το στίγμα που έδωσε το κινητό τηλέφωνο του κοντά στο σημείο στο Παλιούρι Χαλκιδικής όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα ανέφερε ότι «συνήθιζε να πάει εκεί για να ξεδίνει» όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Κάποιος ήθελε να με παγιδεύσει. Κάποιος που ζήλευε για το ενδιαφέρον που έδειχνα γι’ αυτή τη γυναίκα» είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός χωρίς ωστόσο να κατονομάσει κάποιο άτομο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: