ΕΣΠΑΣΕ Πασχαλιάτικα το Facebook ο Παντελίδης –Το συγκινητικό ΜΗΝΥΜΑ του αδελφού του

Γέμισε με φωτογραφίες και τραγούδια του αξέχαστου τραγουδιστή το διαδίκτυο

Παντελής Παντελίδης

Ακόμη ένα Πάσχα συντροφιά με τα τραγούδια του Παντελή τους πέρασε η οικογένεια Παντελίδη. Οι Άγιες Μέρες ήταν φέτος ακόμη πιο δύσκολες, καθώς λίγο πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, η πολυαγαπημένη γιαγιά του τραγουδιστή, βυθίζοντας σε μεγαλύτερο πένθος την οικογένεια. 

Καταφύγιο και παρηγοριά για τον αδελφό του αξέχαστου καλλιτέχνη ήταν τα social media, όπου ανταλλάσσει καθημερινά μηνύματα αγάπης με τους θαυμαστές του Παντελή. Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης ανέβαζε συχνά αγαπημένα τραγούδια και φωτογραφίες του αδελφού του, ενώ οι αναρτήσεις έριχναν το Facebook, καθώς τα σχόλια και τα likes έπεφταν «βροχή». 

Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν οι... πασχαλινές λαμπάδες και τα αυγά που ανήρτησε στο Facebook ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, καθώς έφεραν και αυτά τα αρχικά του τραγουδιστή, ενώ μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε η εξομολόγηση του νεαρού για την απουσία του τραγουδιστή. 

«Μας λείπεις πολύ ρε φίλε! Μας λείπει η αγνότητα σου, τα αστεία σου ,η τρυφερότητα σου, το χαμόγελο σου, τα τραγούδια σου, η παρέα σου! Όλα πλέον σε αυτή την ζωή θυμίζουν εσένα ! Όλοι σε αγαπάνε και ας μην σε έχουν γνωρίσει από κοντά !Να είσαι καλά εκεί που ΕΙΣΑΙ ρε μάγκα μου! Μόνο Παντέλος για μια ζωή! Έχεις να μεγαλώσεις πολλές γενιές ακόμα με τους ύμνους σου! Θα είσαι πάντα το νούμερο ένα, ο αδερφός σου», έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, επαναλαμβάνοντας πόσο πολύ λείπει στην οικογένεια το χαμόγελο του Παντελή….

«Ήταν και εκείνο το χαμόγελο που δεν ξεχνιέται! ΜΟΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΣ», πρόσθεσε σε άλλη ανάρτηση. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top