Ένταση και ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ Σταθάκη: Χαρακτήρισαν «σαρδόνιο» το χαμόγελο του

Επεισοδιακή η παρουσία του Υπουργού στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κοζάνης

Επεισοδιακή ήταν η Παρασκευή για τον Γιώργο Σταθάκη, αφού μετά την «θερμή» υποδοχή που του επεφύλαξαν εργαζόμενοι της ΔΕΗ, και τον χαμό που έγινε στο Περιφερειακό Συμβούλιο στην Κοζάνη στο οποίο ήταν «παρών», στη συνέχεια ακολούθησε κι άλλη ένταση!

Σύμφωνα με το kozan.gr, όλα έγιναν όταν στο βήμα ανέβηκε για να μιλήσει ο Γιώργος Δακής, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Όπως θα δείτε στο video, ο κος Δακής, αφού πρωτίστως κατηγόρησε τον κ. Σταθάκη πως υπέγραψε το Φ.Ε.Κ. για την πώληση του 17% των μετοχών της Δ.Ε.Η., χαρακτήρισε «σαρδόνιο» το χαμόγελο του Υπουργού:

«Έχετε συμφωνήσει να ξεπουληθεί ένα κομμάτι της ΔΕΗ. Σας λέω ότι εμείς έχουμε διαφορετική άποψη…. Στο ΦΕΚ 25/5/16 έχετε βάλει την υπογραφή σας κ. Υπουργέ, όπου λέτε ότι η πώληση του 17% της ΔΕΗ να γίνει ενδεχομένως το 2016. Το ΦΕΚ έχει δική σας υπογραφή…. Ήρθατε εδώ να μας πείτε ότι θα ξεπουλήσετε τον τόπο μας. Κύριε Υπουργέ, ελπίζω το σαρδόνιο χαμόγελό σας να μην σημαίνει ότι μας λέτε κακά μαντάτα με γλυκό τρόπο…  Μας μιλάτε για την καταστροφή με χαμόγελο».

Τάδε έφη ο κος Δακής, με αποτέλεσμα ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, να σηκωθεί και να αποχωρήσει ενοχλημένος.

(Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΑΘΑΚΗ ΣΤΟ 4ο ΛΕΠΤΟ)

Στην συνεδρίαση προκλήθηκε στη συνέχεια μικροένταση, ενώ ο Περιφερειάρχης και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου του ζήτησαν από τον κο Δακή να ρίξει τους τόνους και να αποτραπούν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί τόσο από τον ίδιο όσο και από το κοινό.

Λίγη ώρα μετά την αποχώρηση του, ο κος Σταθάκης επέστρεψε για να ακούσει και τις ομιλίες των υπολοίπων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top