ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Αστυνομικός ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον οδηγό ταξί στην Καστοριά!

Ανακρίνεται από τους συναδέλφους του - Πρώτη ανάρτηση 8:45

Ομολόγησε ο αστυνομικός που συνελήφθη νωρίτερα και ανακρίθηκε στην Καστοριά ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί!

Σύμφωνα  με πληροφορίες πρόκειται για 30χρονο ειδικό φρουρό, ο οποίος υπηρετούσε στην ΟΠΚΕ της Καστοριάς και φέρεται να συμμετείχε στις έρευνες της Αστυνομίας, μετά την δολοφονία! Φέρεται επίσης να έχει βρεθεί το 45άρι με το οποίο έγινε η δολοφονία, στο σπίτι του αστυνομικού.  Ο αστυνομικός ανέφερα για  τα κίνητρα της δολοφονίας ότι η πράξη του οφείλεται σε προσωπικές διαφορές με το θύμα αλλά  εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. .    

Ο ειδικός φρουρός υπηρετούσε τα προηγούμενα χρόνια στην Αθήνα, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες συμμετείχε στην ομάδα που είχε συλλάβει τον τρομοκράτη Μαζιώτη.  

Ο 52χρονος οδηγός ταξί, βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς και ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Η δολοφονία του προκάλεσε πανικό στους οδηγούς ταξί, όχι μόνο στην Καστοριά, αλλά σε όλη την Ελλάδα, λόγω της δολοφονίας  οδηγού ταξί στην Κηφισιά πριν λίγες ημέρες.