ΣΟΚ στην ΕΛ.ΑΣ!Το ύποπτο αυτοκίνητο απέναντι από την ΤτΕ είναι του...Στουρνάρα!Μολότοφ και φωτιές στο κέντρο της Αθήνας

Στο πόδι οι αστυνομικοί τα τελευταία 24ωρα

Συναγερμός σήμανε στις αρχές ο εντοπισμός κλεμμένου αυτοκινήτου απέναντι από την Τράπεζα της Ελλάδος, το απόγευμα της Πέμπτης…

Για περισσότερες από δύο ώρες, η οδός Ομήρου ήταν αποκλεισμένη. Το κλεμμένο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε παρκαρισμένο απέναντι από την Τράπεζα της Ελλάδος, προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση των αρχών, καθώς υπήρξε φόβος ότι ήταν παγιδευμένο. Η έκπληξη των αστυνομικών ήταν μεγάλη, όταν διαπίστωσαν ότι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου έχει το ίδιο επώνυμο με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

Η κλοπή του αυτοκινήτου είχε δηλωθεί στις 7 Ιανουαρίου 2017 στο τμήμα ασφαλείας Συντάγματος. Οι δράστες το είχαν κλέψει από την οδό Καραγιώργη Σερβίας. Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τον νεαρό ιδιοκτήτη, ο οποίος πήγε αμέσως στο σημείο.

«Όλοι με ρωτούν εάν έχω συγγένεια με τον πρώην υπουργό Οικονομικών. Κάποιες φορές αστειεύομαι και λέω ότι είμαστε από το ίδιο χωριό.  Όταν είπα στους αστυνομικούς ότι δεν έχουμε σχέση, έγινε το σχετικό καλαμπούρι. "Επίτηδες το έκανες και το άφησες εδώ για να δημιουργήσεις αναστάτωση" σχολίασαν», είπε ο ιδιοκτήτης του οχήματος.

Όταν ολοκληρώθηκε ο έλεγχος και διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν καθαρό, οι αστυνομικοί το παρέδωσαν στον ιδιοκτήτη του.

Λίγη ώρα νωρίτερα είχε σημάνει και πάλι συναγερμός στις αρχές. Ένας 22χρονος πέταξε βόμβα μολότοφ, στο δρόμο, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού και τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί αντέδρασαν άμεσα και ο νεαρός συνελήφθη.  Ζημιές στο κτίριο ή σε οχήματα δεν προκλήθηκαν. 

Λίγο πριν από τις εννέα το βράδυ της Πέμπτης στο στόχαστρο εμπρηστών βρέθηκε ΑΤΜ τράπεζας στην Πλατεία Κάνιγγος. Και το πρωί της Παρασκευής, όμως υπήρξε κινητοποίηση των αρχών στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, μετά από τρία τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βόμβας στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top