Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο άνδρας που του είχε βάλει φωτιά η σύντροφός του

Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο μετά από 12 ημέρες νοσηλείας

Πέθανε ο άντρας που τον έκαψε η σύντροφός του

Την τελευταία του πνοή άφησε μετά από 12 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», ο 61χρονος άνδρας τον οποίο όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, προσπάθησε να κάψει ζωντανό η σύζυγός του.

Το περιστατικό είχε συμβεί στις 8 Δεκεμβρίου στην Ευαγγελίστρια Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που είχαν γίνει γνωστά, οι γείτονες του ζευγαριού κατέθεσαν πως λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά στο διαμέρισμα, άκουσαν φωνές, ενώ το ζευγάρι φέρεται να καυγάδιζε συνεχώς και στο παρελθόν.

Αν και αρχικά η Πυροσβεστική αποφάνθηκε ότι επρόκειτο για εμπρησμό, στη συνέχεια συνελήφθη η 46χρονη σύζυγος του ως βασική ύποπτη για τον εμπρησμό.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ:

Από την προανάκριση της 46χρονης Ουαλής, προέκυψε πως η ίδια προκάλεσε την πυρκαγιά, βάζοντας φωτιά στα κλινοσκεπάσματα κρεβατιού, όπου βρισκόταν ο σύντροφός της.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 61χρονος άντρας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, και γι΄αυτό ήταν καθηλωμένος στο κρεβάτι.

Ο 61 ετών άνδρας απεγκλωβίστηκε από το φλεγόμενο διαμέρισμα και διακομίστηκε με μονάδα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

 Η 46χρονη γυναίκα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «απόπειρας ανθρωποκτονίας» και του «εμπρησμού». Η δεύτερη κατηγορία αναμένεται να διαφοροποιηθεί έπειτα από τον θάνατο του άντρα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top