ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR - Αυτό είναι το νέο φονικό όπλο των κουκουλοφόρων – Κάνει ότι δεν βλέπει η ΕΛΑΣ

Βάζουν στο παιχνίδι των επεισοδίων ακόμη και μετανάστες!

Καθαρά πολιτική απόφαση φαίνεται ότι ακολουθεί η αστυνομία στα Εξάρχεια, δείχνοντας ανοχή στους κουκουλοφόρους, οι οποίοι εξοπλίζονται πλέον ακόμη και με φονικές βόμβες μολότοφ. Το τηλεοπτικό συνεργείο του Star και ο Βάϊος Σύρρος, κατέγραψαν συγκλονιστικές εικόνες από  τις μολότοφ νέας γενιάς, που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρότατους τραυματισμούς.

Αναλυτικότερα…

Μπορεί η αστυνομία με εντυπωσιακές επιχειρήσεις να κατάφερε να εξαρθρώσει πολυάριθμες εγκληματικές οργανώσεις που εμπλέκονται σε αιματηρές ληστείες, δολοφονίες και ναρκωτικά, ωστόσο φαίνεται  να υπάρχει απροθυμία από την ηγεσία της ΕΛΑΣ να αντιμετωπίσει ριζικά το νέο άκρως επικίνδυνο σκηνικό που διαμορφώνεται από τους κουκουλοφόρους στην περιοχή των Εξαρχείων και έχει θορυβήσει τους αστυνομικούς.

Ο λόγος για αυτές τις ισχυρές εκρήξεις που σχηματίζουν τεράστιες μπάλες φωτιάς και αποτελούν πλέον το νέο φονικό όπλο στις οδομαχίες των Εξαρχείων. Εκρηκτικές βόμβες μολότοφ που έχουν ως στόχο τους ίδιους τους αστυνομικούς που βρίσκονται καθημερινά στο δρόμο απέναντί στους κουκουλοφόρους.

Πρόκειται ουσιαστικά για αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς ικανούς να προκαλέσουν σοβαρότατους ακρωτηριασμούς, ίσως ακόμη και το θάνατο εάν εκραγούν στα πόδια του ανθρώπου που θα αποτελέσει στόχο. Στην πιο απλή μορφή τους οι νέες εκρηκτικές μολότοφ εκτός από το εύφλεκτο υγρό, έχουν ως πυροκροτητή ένα μικρό μασούρι δυναμίτη. Κάποια αρρωστημένα μυαλά ωστόσο δεν διστάζουν να τοποθετήσουν ακόμη και μικρές φιάλες προπανίου, πολλαπλασιάζοντας δραματικά  τον κίνδυνο για ανθρώπινες απώλειες.

Στο κέντρο της Αθήνας ωστόσο η αστυνομία, ακολουθώντας προφανώς συγκεκριμένες εντολές της πολιτικής ηγεσίας για αδράνεια στο λεγόμενο άβατο των Εξαρχείων, αφήνει αυτό το επικίνδυνο φαινόμενο να γιγαντώνει  μέρα με τη μέρα. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που οι στρατολόγοι των κουκουλοφόρων βάζουν πλέον στο παιχνίδι των επεισοδίων ακόμη  και μετανάστες που φιλοξενούνται εκεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top