Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τον χαμό των τριών φίλων στην Αλεξανδρούπολη

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τον χαμό των τριών φίλων στην Αλεξανδρούπολη

​«Πνιγμός» είναι η αιτία θανάτου των τριών ανδρών που εντοπίστηκαν νεκροί στις 6/12 στην Αλεξανδρούπολη, στο ρέμα Ειρήνη στην περιοχή του Μαΐστρου.

Αυτό αναφέρει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκαν οι σοροί των τριών ανδρών. Σύμφωνα πάντα με το πόρισμα ο θάνατός τους επήλθε γύρω στις 02.00 τα ξημερώματα της Κυριακής – δηλαδή όταν τελικά εντοπίστηκαν ήταν νεκροί για περισσότερο από 48 ώρες.

Παρόλα αυτά, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών της εποχής τα πτώματα των τριών ανδρών δεν έφεραν σημάδια αποσύνθεσης.

Επίσης από τις σορούς ελήφθησαν και δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα βγουν σε ένα μήνα.

Οι τρεις άνδρες είχαν εξαφανιστεί το βράδυ του Σαββάτου 3/12 και η εξαφάνισή τους είχε δηλωθεί στην Αστυνομία η οποία σε συνεργασία και με τις υπόλοιπες υπηρε��ίες διεξήγαγε έρευνες για τον εντοπισμό τους, οι οποίες τελεσφόρησαν το πρωί της Τρίτης 6/12 ανήμερα του Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι τρεις άνδρες, όταν το όχημα τους βρέθηκε, μέσα στο ρέμα προσπάθησαν να σπάσουν με τα πόδια τους το παρμπρίζ του αυτοκινήτου καθώς η καμπίνα επιβατών γέμιζε με ορμητικά νερά. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες τους δεν τα κατάφεραν και εγκλωβιστήκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Ο θάνατος των τριών φίλων έχει συγκλονίσει την Αλεξανδρούπολη ενώ ακόμη παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε στο ρέμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top