Αστυνομικός σκότωσε τον γείτονα του-Κλαίει στο STAR η μάνα του θύματος"Μου λείπει το παιδί μου"

Ξανά στο φως η τραγωδία της Καλλιθέας

​Τρεις μήνες μετά τη δολοφονία του γιού της, η μάνα του ομογενή από το Καζακστάν που δολοφονήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου στην πολυκατοικία του στην Καλλιθέα επειδή είχε δυνατά τη μουσική, λυγίζει στο Star.

«Το παιδάκι μου, μου λείπει πάρα πολύ… Τι αμαρτία είχα κάνει; Δεν ξέρω! Μέχρι τώρα, δεν καταλαβαίνω το γιατί», είπε η μητέρα του θύματος στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

Δράστης φέρεται να είναι ο 30χρονος αστυνομικός, ο οποίος μένει στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η τραγωδία ξεκίνησε από κάποια νερά που έτρεξαν από ένα μπαλκόνι της πολυκατοικίας! Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και οι δυο άντρες πιάστηκαν στα χέρια.

Το κακό δεν άργησε να γίνει. Ο κατηγορούμενος ήταν εκτός υπηρεσίας και μένει να διευκρινιστεί, αν εκπυρσοκρότησε το όπλο του ή όχι.

«Υπάρχει ένα ερωτηματικό, τι λένε όλες οι μαρτυρίες των μαρτύρων περί της περιγραφής και του συμβάντος, αλλά και της συμπεριφοράς του θύματος στην κοπέλα του», είπε από την πλευρά του, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Πέτρος Μαντούβαλος.

Δράστης και θύμα σύμφωνα με μαρτυρίες, είχαν διαπληκτιστεί αρκετές φορές, κανείς όμως δεν φανταζόταν την τραγική αυτή κατάληξη...

Δείτε επίσης:

ΠΑΝΙΚΟΣ στην Καλλιθέα- Ειδικός φρουρός ΣΚΟΤΩΣΕ γείτονα του μετά από ΑΓΡΙΟ καυγά για τη μουσική

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top