«Αντίο Βάσω...Καλό ταξίδι μανούλα»-Μόνο ΔΑΚΡΥΑ στην κηδεία της άτυχης Βασιλικής Παραστατίδου

Είπαν το τελευταίο αντίο στη λογίστρια που έχασε τη ζωή της στην έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας

«Αντίο Βάσω...Καλό ταξίδι μανούλα»-Μόνο ΔΑΚΡΥΑ στην κηδεία της άτυχης Βασιλικής Παραστατίδου

Με… κλάματα, μεγάλο πόνο και πολλά «γιατί» συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν σήμερα Δευτέρα την Βάσω Παραστατίδου, την άτυχη λογίστρια που έχασε την ζωή της άδικά, όταν σημειώθηκε έκρηξη στο μαγαζί που εργαζόταν στην πλατεία Βικτωρίας την περασμένη Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου.

011216194058_8971.jpg

Τραγικές φαγούρες τα ανήλικά παιδιά της 38χρονης Βάσως Παραστατίδου που έπρεπε να πουν το τελευταίο αντίο στη μαμά τους και να συνειδητοποιήσουν ότι η γλυκιά μανούλα τους δεν θα ξαναπαίξει μαζί τους, ούτε θα τα αγκαλιάσει σφιχτά στην αγκαλιά της πάλι… Το βάρος γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, ο πόνος πιο αβάσταχτος, και τα κλάματα δεν σταματούν για την μαμά, που έφυγε ξαφνικά και νωρίς, μια μέρα που σχεδίαζε πάρτι για τα παιδιά!

Την ημέρα της τραγωδίας, η άτυχη λογίστρια, η οποία σπάνια πήγαινε στο κατάστημα των Everest στην πλατεία Βικτωρίας, ξύπνησε πολύ νωρίς για να πάει στο κατάστημα να κλείσει τα βιβλία και να τελειώσει γρήγορα, ώστε να επιστρέψει στο σπίτι της και να ετοιμάσει πάρτι γενεθλίων έκπληξη για το ένα από τα παιδάκια της.

untitled.jpg

Η μοίρα όμως σκληρή, αδυσώπητη, αμείλικτη. Είχε αποφασίσει να κόψει το νήμα της ζωής της χαμογελαστής, Βάσως Παραστατίδου και να μετατρέψει το πάρτι σε ατελείωτο ΕΦΙΑΛΤΗ. Όπως και έγινε…

Η άτυχη λογίστρια πήγε υγιέστατη και ευτυχισμένη στην δουλειά της για το μεροκάματο και την έβγαλαν από το κατάστημα πυροσβέστες σκεπασμένη με ένα λευκό σεντόνι

Σήμερα Δευτέρα στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ιλίου παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος. Οι άνθρωποι που αγάπησαν, έζησαν και δούλεψαν με την άτυχη λογίστρια, αποχαιρέτησαν την Βάσω τους, ευχόμενοι το κορίτσι τους, που έφυγε τόσο άδικα να έχει καλό παράδεισο….

d.jpg

Δείτε επίσης:

Η ΣΤΙΓΜΗ που οι πυροσβέστες ανοίγουν σεντόνι για να βγάλουν την νεκρή της έκρηξης-ΦΩΤΟ

Η μοίρα έγραφε: ΘΑΝΑΤΟΣ! Σπάνια πήγαινε στο γραφείο η λογίστρια!Είχε 2 παιδιά! Ρεπορτάζ star.g

Οι ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ της γυναίκας που έχασε τη ζωή της στην έκρηξη στα γενέθλια της κόρης της

Βασιλική Παραστατίδου: Αυτή είναι η ΝΕΚΡΗ λογίστρια της έκρηξης που συγκλόνισε το Πανελλήνιο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top