ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η μητέρα της 41χρονης που ξεψύχησε στη Ζάκυνθο: «Μου φάγανε το παιδί μου»

«Η αδιαφορία των γιατρών σκότωσε την κόρη μου και άφησε δύο ορφανά»

​Ανείπωτος είναι ο πόνος της οικογένειας της 41χρονης Ελένης Αρβανιτάκη, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από μια επέμβαση ρουτίνας στο νοσοκομείο της Ζακύνθου.

Η μητέρα της, μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», επιρρίπτει ευθύνες για το χαμό του παιδιού της στους γιατρούς και καταγγέλλει ότι η αδιαφορία τους στοίχισε τη ζωή της κόρης της.

«Το παιδί μου ξύπνησε από το χειρουργείο, περπάτησε και έδειχνε να είναι καλά. Όμως ξαφνικά άρχισε να κάνει εμετό. Οι γιατροί με καθησύχαζαν λέγοντας ότι είναι από τη νάρκωση το παιδί μου δεν σταματούσε να κάνει εμετό και τους είπα ότι δεν ήταν φυσιολογικό. Η κόρη μου μπήκε με 15 πίεση και βγήκε με 9 και από εκεί έφτασε στο 7 και όλη νύχτα δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί της», λέει η μητέρα της 41χρονης και συνεχίζει:

Την άλλη μέρα η γυναίκα παραπονέθηκε ότι είχε ζαλάδες. Η πίεσή της είχε πέσει στο 6,5 και από το πρωί τελικά οι γιατροί την πήγαν για αξονική στις 12:00 το μεσημέρι, αφήνοντας τον χρόνο να περάσει. Όταν πήραν την αξονική, οι γιατροί έντρομοι είπαν ότι θα τη στείλουν στο νοσοκομείο του Ρίου, αλλά δυστυχώς ήταν αργά.

«Το νοσοκομείο φταίει, οι γιατροί στη Ζάκυνθο. Μου φάγανε το παιδί μου και άφησαν δύο παιδάκια ορφανά. Ήταν ένας οργανισμός δραστήριος, γερός και μου το σκοτώσανε μέσα σε δύο ώρες», είπε.

Σύζυγος 41χρονης: «Να προσέχεις τα παιδιά δε θα ξαναξυπνήσω»

Ανατριχιαστικά είναι όσα περιγράφει και ο σύζυγος της Ελένης Αρβανιτάκη για τις τελευταίες της ώρες.

«Πριν τη διασωληνώσουν μου είπε ότι δε θα ξαναξυπνήσει και να προσέχω τα παιδιά. Είχε καταλάβει ότι θα έφευγε», είπε, τονίζοντας ότι τα δυο τους αγόρια, ηλικίας 16 και 10 ετών είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

«Έχουν τεράστιες ευθύνες οι γιατροί στο νοσοκομείο Ζακύνθου. Καθυστέρησαν πάρα πολύ», πρόσθεσε.

Σαν να μην έφτανε μάλιστα το πένθος τους, έχουν να αντιμετωπίσουν και τις απεργίες των ναυτεργατών που δεν επιτρέπουν να εκτελούνται δρομολόγια και δεν μπορεί να μεταφερθεί η σορός της γυναίκας για να γίνει η κηδεία της.

Το χαμό της 41χρονης Ελένης δεν μπορεί να χωνέψει ούτε και ο αδελφός της, που όπως είπε πήγε να βγάλει μία λάμα από το πόδι και τελικά πέθανε.

Και ο ίδιος καταγγέλλει την αδιαφορία των γιατρών για το χαμό της αδελφής του, καθώς όπως είπε δεν άκουσαν τις εκκλήσεις της μητέρας του και δεν ασχολήθηκαν με την κατάσταση της αδελφή της.

Διαβάστε επίσης:

"ΤΡΕΜΟΥΝ" οι κάτοικοι της Ζακύνθου από το θάνατο μάνας 2 παιδιών μετά από επέμβαση ρουτίνας

Θρήνος στη Ζάκυνθο: Αυτή είναι η μάνα δυο παιδιών που ξεψύχησε μετά από επέμβαση ρουτίνας

ΘΛΙΨΗ: 41χρονη μητέρα δύο παιδιών πέθανε μετά από χειρουργική επέμβαση ρουτίνας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top