ΣΟΚ-Διάσημος μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ προκάλεσε τροχαίο στο Μενίδι! Νεκρός πολύτεκνος πατέρας

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος-Πρώτη ανάρτηση: 02/12/2016 16:54

​Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στις 7 το πρωί της Παρασκευής στο Μενίδι με αρνητικό πρωταγωνιστή τον μπασκετμπολίστα της ΑΕΚ, Μάικλ Ντίξον, γεννηθέντα το 1990.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του star.gr, ο νεαρός οποίος είχε τα γενέθλια του εχθές, κινείτο στην οδό Δημοσθένους στο Μενίδι.

Στη συμβολή με την οδό Αγίου Κωνσταντίνου, ο ��πασκετμπολίστας φέρεται να παραβίασε STOP, με αποτέλεσμα να εμβολίσει το όχημα μιας 47χρονης δασκάλας, η οποία εκείνη την ώρα διέσχιζε την Αγίου Κωνσταντίνου.

15322608_1291936654191451_1190140295_o.jpg

Η γυναίκα που αιφνιδιάστηκε έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και έπεσε πάνω σε έναν άτυχο 64χρονο οδοκαθαριστή ο οποίος και έχασε τη ζωή του. Ο πολύτεκνος πατέρας, σύμφωνα με πληροφορίες, σε λίγο καιρό θα έβγαινε στη σύνταξη, όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνον.

Πληροφορίες του star.gr αναφέρουν πως ο 64χρονος ήταν ένας πολύ καλός υπάλληλος του δήμου Μενιδίου ενώ ήταν πατέρας πέντε παιδιών.

Ο μπασκετμπολίστας έχει συλληφθεί.

Οι τραγικές λεπτομέρειες που συγκλονίζουν

Σοκ προκαλούν κάποιες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το star.gr.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τον άτυχο οδοκαθαριστή ακολουθούσε κάθε μέρα στη διαδρομή του ένα αδέσποτο σκυλί. Το εν λόγω σκυλί, όταν είδε τον 64χρονο νεκρό, άρχισε να κλαίει…

Επίσης, όπως ανέφερε άτομο του περιβάλλοντος του άτυχου ηλικιωμένου στο star.gr, το ΕΚΑΒ έφτασε έγκαιρα στο σημείο του τροχαίου, όμως ο 64χρονος είχε πεθάνει ακαριαία. Μάλιστα οι γιατροί του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε ο πολύτεκνος πατέρας, είπαν πως τα κόκαλά του είχαν συνθλιβεί.

Ρεπορτάζ: Iσμήνη Λέντζου

Επιμέλεια: Μαρία Κυπραίου

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top