Δεν ξέρουν τι προκάλεσε τη φονική έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας-Θρήνος για την άτυχη Βασιλική

Πέντε άτομα τραυματίστηκαν

Δεν ξέρουν τι προκάλεσε τη φονική έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας-Θρήνος για την άτυχη Βασιλική

​Σε τραγωδία κατέληξε μία συνηθισμένη ημέρα στη δουλειά για τη 38χρονη λογίστρια Βασιλική Παραστατίδου, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο υπόγειο του καταστήματος Everest στην πλατεία Βικτωρίας.

Εικοσιτέσσερις ώρες μετά από το τραγικό δυστύχημα και δεν έχει πέσει φως στα αίτια τα οποία προκάλεσαν τη φονική έκρηξη, που κόστιζε τη ζωή σε μία γυναίκα και τραυμάτισε 5 ακόμη άτομα.

021216074740_0381.jpg
Τόσο η Πυροσβεστική όσο και η Επιθεώρηση Εργασίας μελετούν με προσοχή τα στοιχεία που συλλέγουν από τον τόπο της τραγωδίας αλλά και από την ίδια την εταιρεία.

Την Παρασκευή ο γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας Νίκος Ηλιόπουλος, μιλώντας «Στο Κόκκινο» ανέφερε ότι κάθε λεπτομέρεια στις συνθήκες εργασίας και τις εργασιακές σχέσεις στο κατάστημα των Everest, ερευνάται.

021216074741_1301.jpg
«Ακόμη είναι νωρίς να μιλάμε για τα αποτελέσματα των ελέγχων, παρότι από την πρώτη στιγμή που συνέβη το εργατικό δυστύχημα στο σημείο εστάλη κλιμάκιο τεχνικών επιθεωρητών, καθώς για να μπει στο χώρο πρέπει να υπάρχει έγκριση από την Πυροσβεστική, η οποία διεξάγει πρώτη την κύρια έρευνα», σημείωσε ο κ. Ηλιόπουλος.

Resizer.jpg
«Έχουν ζητηθεί πάντως ήδη εξηγήσεις και αναλυτικά στοιχεία από την επιχείρηση (το συγκεκριμένο κατάστημα ανήκει στην μητρική εταιρεία και δεν είναι τμήμα αλυσίδας franchise), για τις εργασιακές σχέσεις, της λογίστριας που σκοτώθηκε, των άλλων εργαζόμενων, του συντηρητή (αν είναι υπάλληλος, εργολάβος, τι σχέση έχει) και το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας κάνει τους δικούς του ελέγχους», υπογράμμισε ο γραμματέας του ΣΕΠΕ.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως σύμφωνα με πληροφορίες, η αδικοχαμένη μητέρα δύο παιδιών είχε ζητήσει να δουλέψει το πρωί γιατί το απόγευμα είχε γενέθλια η κόρη της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στις στάχτες και στα αποκαΐδια αναζητούν τα αίτια της τραγωδίας στην Πλατεία Βικτωρίας

Βασιλική Παραστατίδου: Αυτή είναι η ΝΕΚΡΗ λογίστρια της έκρηξης που συγκλόνισε το Πανελλήνιο

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ στο star.gr:Πελάτες εκσφενδονίζονταν από τα τραπέζια μετά την έκρηξη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top