Θέμα star.gr: Τι συμβαίνει με τον 28χρονο που τον εγκατέλειψαν σε τροχαίο ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ

Φώναζε αβοήθητος «Βρείτε το πόδι μου»-Συγκλονίζει στο star.gr o πατέρας του νεαρού

Θέμα χρόνου είναι ο εντοπισμός του ασυνείδητου οδηγού, ο οποίος τραυμάτισε σοβαρά με το αυτοκίνητό του και εγκατέλειψε αβοήθητο στο δρόμο τον 28χρονο Γιάννη Παρδάλη στη Νίκαια, όπως πρώτο αποκάλυψε το star.gr, που έδωσε την υπόσχεση να βοηθήσει όπως μπορεί στην υπόθεση ώστε να βρεθεί ο δράστης.

Την σκυτάλη πήρε το δελτίο ειδήσεων του σταθμού, και με την έρευνα και το ρεπορτάζ του βοήθησε, ώστε να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

201116193726_6003.jpg

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο star.gr ο πατέρας του νεαρού, ο κύριος Χρήστος Παρδάλης, οι αρχές συνεχίζουν με ταχείς ρυθμούς τις έρευνές τους για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «η τροχαία Κορυδαλλού που έχει επιληφθεί της υπόθεσης κάνει συνεχείς έρευνες και εξετάζει κάθε μαρτυρία προκειμένου να «δέσει» όλα τα στοιχεία και να οδηγηθεί πολύ σύντομα στον άντρα που εγκατέλειψε αιμόφυρτο και με κομμένο πόδι τον Γιάννη. Ελπίζω με τη βοήθεια που προσφέρει το star.gr και το κανάλι STAR, κάποιος που μπορεί να είδε ή να άκουσε κάτι, να τηλεφωνήσει ανώνυμα και να πει ό, τι γνωρίζει. Δεν θέλουμε κάτι σπουδαίο»!

«Κανένας δεν μπορεί να φέρει πίσω το πόδι του παιδιού μου»

Στη συνέχεια ο κύριος Χρήστος Παρδάλης αναφέρει πως ο εντοπισμός του δράστη είναι για τον ίδιο «θέμα ηθικό. Κανένας δεν μπορεί να φέρει πίσω το πόδι του παιδιού μου».

Η εξέλιξη της υγείας του Γιάννη-Πότε θα βγει από το νοσοκομείο

«Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες την Τετάρτη ή την Πέμπτη, να βγούμε από το νοσοκομείο. Το μεγάλο πρόβλημα είναι με τα χέρια του Γιάννη γιατί θα πρέπει να είναι σε ακινησία και να κάνει φυσιοθεραπείες στο σπίτι, μέχρι να «δέσουν» οι ώμοι του. Τα κατάγματα που είχε ήταν συντριπτικά. Οι φυσιοθεραπείες μέχρι να μπορεί να βάλει βάρος στα χέρια θα κρατήσουν τουλάχιστον δύο μήνες. Στη συνέχεια ανάλογα με το πώς ανταποκρίνονται οι ώμοι του, θα χρησιμοποιήσει πατερίτσες και θα κάνει δοκιμές για τη χρήση πρόσθετου μέλους στο πόδι που ακρωτηριάστηκε», συμπληρώνει μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr ο κύριος Παρδάλης, τονίζοντας ότι «Οι πληγές στο πόδι του πάνε καλά σύμφωνα με την ενημέρωση των γιατρών και αυτό είναι πολύ καλό. Απλά θα πηγαίνουμε στο νοσοκομείο για να αλλάζει τις γάζες».

Ο πατέρας του 28χρονου που δεν έχει φύγει στιγμή από το πλάι του γιου του, αποκαλύπτει πως ο νεαρός «για αυτό που έχει βιώσει είναι πολύ καλά ψυχολογικά. Αν το μέσα του είναι ίδιο με το έξω του, μόνο εκείνος το ξέρει. Τον στήριξαν πάρα πολύ οι φίλοι του και γενικά πάρα πολύς κόσμος».

«Ήταν δολοφονική επίθεση»

Ο κύριος Χρήστος Παρδάλης, που προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του, αποκαλύπτει στο star.gr: «Και εγώ έχω μοτοσυκλέτα από μικρός και προσπάθησα όπως κάθε γονιός να τον αποτρέψω από το να έχει μηχανή. Όταν έχεις όμως να κάνεις με έναν άνδρα 28 χρονών δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Πολλά παιδιά με μοτοσυκλέτες είχαν ατυχήματα. Όμως είναι μεγάλη ατυχία το να πηγαίνει το παιδί με τόσα λίγα χιλιόμετρα και να τον χτυπήσει αυτός και να γίνει ό, τι έγινε. Ήταν επίθεση δολοφονική. Τον διέλυσε. Του έκοψε το πόδι, του έσπασε τους ώμους. Δηλαδή αν δεν είχε το κράνος μπορεί να ήταν νεκρός ή παράλυτος. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Ο Γιάννης δεν πρόλαβε να δει καν αυτόν που τον χτύπησε».

Λίγα λόγια για το τροχαίο

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή της Νίκαιας το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου. Το star.gr είχε μιλήσει πρώτο με τον πατέρα του νεαρού ο οποίος είχε αναφέρει: «το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Μπελογιάννη και Κερασούντος, κοντά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, κατά το χρονικό διάστημα 20:15 με 20:35 την περασμένη Τετάρτη, όταν ο οδηγός ενός ασημί αυτοκινήτου και μάρκας Opel Zafira παρέσυρε τον γιο μου, οδηγό μοτοσικλέτας μάρκας Piaggiο».

«Σύμφωνα με μαρτυρίες ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν παρκαρισμένος σε ένα μικρό παρκάκι. Φεύγοντας ενώ κινείτο επί της οδού Σμύρνης στη Νίκαια με κατεύθυνση τη Θηβών, έστριψε στην οδό Κερασούντος (διπλα έχει ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ) ενώ απαγορεύεται. Στη συνέχεια στην συμβολή της οδού Κερασούντος με την οδό Μπελογιάννη, παρέσυρε το γιο μου που κινούταν με τη μηχανή του επί της Μπελογιάννη. Μάλιστα ανέπτυξε ταχύτητα και τον εγκατέλειψε αβοήθητο. Ευτυχώς που ο Γιάννης μας φορούσε κράνος γιατί αλλιώς θα ήταν νεκρός. Και αυτό γιατί αφού τον παρέσυρε ο ασυνείδητος οδηγός, ο 28χρονος, έπεσε και σε ένα άλλο παρκαρισμένο όχημα μπροστά σε ένα κομμωτήριο (εννοεί το κόκκινο που φαίνεται στην αποκλειστική φωτο του star.gr)», είχε συμπληρώσει ο κύριος Παρδάλης.

201116193727_7079.jpg

«Ακρωτηρίασαν το ένα πόδι του παιδιού μου»

«Το τροχαίο ήταν σοβαρό. Ακρωτηρίασαν το αριστερό πόδι του παιδιού μου από το γόνατο και κάτω και έχει δύο συντριπτικά κατάγματα στους ώμους. Το θέμα είναι ότι το παιδί μου έχασε το πόδι του και αυτός που το χτύπησε το εγκατέλειψε. Κάνω έκκληση όποιος γνωρίζει το οτιδήποτε, να μας καλέσει στα κινητά μας τηλέφωνα (306972422428 και 306934303309) και να αποτανθεί στην Τροχαία Κορυδαλλού που έχει επιληφθεί του τροχαίου», είχε πει στο star.gr.

201116193728_8155.jpg

Φώναζε αβοήθητος: «Βρείτε το πόδι μου»-Ζήτησε αιμόφυρτος βοήθεια και τον έκλεψαν

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός μετά το τροχαίο είχε τις αισθήσεις του και είχε καταλάβει ότι είχε κοπεί το αριστερό του πόδι από τον αστράγαλο και κάτω. Για το λόγο αυτό φώναζε να βρουν το πόδι του. Όταν μάλιστα ζήτησε από έναν περαστικό να πάρει τηλέφωνο από το κινητό του την αδερφή του, προκειμένου να την ενημερώσει για το τροχαίο, ο περαστικός αφού έκανε το «καθήκον» του, στη συνέχεια έκλεψε τη συσκευή του κινητού του 28χρονου.

*Όποιος γνωρίζει κάτι γύρω από τις συνθήκες του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος παρακαλείται να επικοινωνήσει με την οικογένεια του 28χρονου στα εξής τηλέφωνα επικοινωνίας: 306972422428 και 306934303309

*Ακούστε ένα απόσπασμα όσων είπε αποκλειστικά στο star.gr ο πατέρας του νεαρού.

Ρεπορτάζ: Μαρία Κυπραίου
Email: mkipreou@star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χτύπησαν και εγκατέλειψαν ΑΥΤΟΝ τον 28χρονο σε τροχαίο-Φώναζε αβοήθητος «Βρείτε το πόδι μου»

ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι μαρτυρίες στο STAR για τον ασυνείδητο οδηγό που χτύπησε και εγκατέλειψε 28χρονο

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ο ασυνείδητος οδηγός που εγκατέλειψε τον 28χρονο Γιάννη- ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ την προσπάθεια

ΒΡΕΘΗΚΕ ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε τον 28χρονο – Ο αγώνας δρόμου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top