Διακοπές ρεύματος με...εξαιρέσεις!Δείτε το παράδοξο που συνέβη στο Γκύζη

Τι εξήγηση έδωσε η ΔΕΗ στο Star

​Πολλά προβλήματα και … παρατράγουδα έφερε η κακοκαιρία που χτυπά εδώ και λίγες ώρες την Ελλάδα! Πλημμυρισμένοι δρόμοι, απίστευτα μποτιλιαρίσματα, χαλασμένα φανάρια, και διακοπές ρεύματος είναι κάποια από τα… ωραία που συμβαίνουν στην πρωτεύουσα, κάθε φορά που σημειώνεται έντονη βροχόπτωση.

Στο Γκύζη μάλιστα συνέβη το εξής παράδοξο, στην ίδια πολυκατοικία τα νοικοκυριά του πρώτου ορόφου έχουν ρεύμα και του δεύτερου δεν έχουν! Ο τρίτος όροφος έχει ρεύμα και ο τέταρτος όροφος δεν έχει, ο κοινόχρηστος έχει ρεύμα, το ασανσέρ δεν έχει. Είναι μια περίεργη διακοπή που συμβαίνει για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα.

Τι συμβαίνει;

Οι υποσταθμοί της ΔΕΗ που έχουν πλημμυρίσει -και είναι περίπου 13- προσπαθούν να πάρουν ρεύμα από άλλους υποσταθμούς που έχουν ρεύμα. «Τους τροφοδοτούν, αλλά πέφτει η τάση. Έτσι κάποιοι έχουν ρεύμα και κάποια άλλα σπίτια δεν έχουν», εξήγησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο δημοσιογράφος, Λάμπρος Δεμερτζής.

Πάντως αν και από τη ΔΕΗ είπαν ότι προσπαθούν να φτιάξουν το πρόβλημα, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας δεν υπήρχε κινητικότητα, και πολλοί ένοικοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματα τους αναζητώντας πιο φωτεινά μέρη.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top