Έρχονται ΧΙΟΝΙΑ και ΠΑΓΩΝΙΑ σε όλη τη χώρα-ΔΕΙΤΕ που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν

​Ο χειμώνας μπαίνει για τα καλά από σήμερα το βράδυ και το κρύο θα είναι τσουχτερό. Ήδη από το πρωί χιονίζει στο Καϊμακτσαλάν και τα Καλάβρυτα ενώ χιόνι πέφτει αυτή την ώρα σε πολλές ορεινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος του Star, Μανώλης Ανανδρανιστάκης, η χώρα μπαίνει σε κλοιό χιονιά με θερμοκρασίες ακόμα και κάτω από το μηδέν.

Η αυριανή ημέρα θα είναι παγωμένη δεδομένου ότι μέχρι στιγμής είχαμε συνηθίσει σε νοτιάδες και 18 βαθμούς Κελσίου κατά μέσο όρο.

Η Αθήνα το μεσημέρι θα έχει 9 βαθμούς Κελσίου με βροχή, ενώ όσο προχωράει η μέρα το κρύο θα αυξάνεται. Κι αν ελπίζεται ότι θα χιονίσει… μάλλον θα μείνετε με την ελπίδα, αφού στην Αττική δεν θα πέσει χιόνι και αν ρίξει καμία νιφάδα αυτό θα γίνει μόνο στα βόρεια προάστια.

Την ίδια ώρα, αύριο η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη θα αγγίξει τους 3 βαθμούς με χιόνι από το μεσημέρι και μετά, στη Λάρισα τους 6 βαθμούς με βροχή όπως και στην Τρίπολη.

Από το μεσημέρι και μετά θα χιονίσει και στα Ιωάννινα με τον υδράργυρο να πέφτει τους 2 βαθμούς Κελσίου. Στη Φλώρινα η θερμοκρασία θα πέσει 4 βαθμούς κάτω από το μηδέν και θα χιονίσει όπως και στην Κοζάνη με τον υδράργυρο να δείχνει - 2 βαθμούς Κελσίου.

Η Τετάρτη θα είναι ακόμα πιο παγωμένη, ενώ η χώρα θα βγει από την κατάψυξη την Παρασκευή και ο υδράργυρος θα ανέβει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top