H φόνισσα του Κορωπίου μιλά μέσα από τη φυλακή: "ΘΟΛΩΣΑ δεν θυμάμαι τις μαχαιριές που έριξα"

Σκότωσε την σύζυγο του φίλου και πατέρα των παιδιών της και σόκαρε το Πανελλήνιο

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από το φονικό του Κορωπίου όταν μια 26χρονη, η οποί�� διατηρούσε σχέση με έναν παντρεμένο, σκότωσε τη 35χρονη γυναίκα του, μπροστά στα μάτια των παιδιών της!

Τα παιδιά του θύματος μεγαλώνουν με την θεία τους, ενώ τα μωρά της κατηγορούμενης, ηλικίας ενός και δύο ετών, τα όποια είχε κάνει με τον σύζυγο του θύματος εκτός γάμου, μεταφέρθηκαν στη φυλακή για να περάσουν τα πρώτα χρόνια της ζωής τους.

Η 35χρονη γυναίκα, αν και είχε ενημερώσει τηλεφωνικά την αδερφή και τον σύζυγο της, δεν κατάφερε να σταματήσει το κακό… Όταν ο άντρας του θύματος έφτασε στο σπίτι τους ήταν πολύ αργά!

Στη συνέχεια ο άντρας του θύματος, θολωμένος από την οργή του, πυροβόλησε και τραυμάτισε τον πατέρα της 26χρονης συντρόφου του, καθώς και μια φίλη του που βρισκόταν στο σημείο!

Όπως είπε η αδερφή του θύματος, το ζευγάρι δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα μέχρι που στη ζωή τους μπήκε η 26χρονη γυναίκα.

Η κατηγορούμενη μίλησε στην εκπομπή του Ε, «Tatiana Live», μέσα από την φυλακή.

181116191311_1470.jpg

"Η φυλακή μοιάζει με παιδικό σταθμό"

«Βρισκόμαστε σε ένα περιβάλλον πολύ οικείο με τα παιδιά μου. Δεν μοιάζει ο χώρος με φυλακή, θυμίζει παιδικό σταθμό με ζωγραφιές και τα κάγκελα δεν είναι τόσο έντονα. Τα παιδιά μου θέλω να ξέρουν ότι η μαμά τους είμαι εγώ για να έχουν αναμνήσεις από εμένα», είπε χαρακτηριστικά, αν και παραδέχτηκε ότι τα παιδιά της θα μεγάλωναν καλύτερα εκτός φυλακής.

«Ο μεγάλος μου ο γιος είναι μεσ’ την τρελή χαρά, είμαστε όλοι μαζί εδώ σαν οικογένεια και με τις συγκρατούμενες μου είμαστε πολύ ενωμένες» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι μέχρι να γίνουν 3 ετών θα τα κρατήσει μαζί της. «Είναι αδέρφια, δεν θα τα χωρίσω» υπογράμμισε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα δώσει τα παιδιά της στον πατέρα τους.

«Η φυλακή είναι ένα μέρος που σε κάνει να σκέφτεσαι πολύ… Με τα λόγια που άκουσα από τον πατέρα τους δεν αισθάνθηκα καθόλου ωραία. Και από την στιγμή που ήθελε να είναι με τη γυναίκα του… θα μπορούσε να ερχόταν μαζί μου, να περνάει καλά χωρίς να κάνει παιδιά! Τα παιδάκια δεν φταίνε πουθενά. Τα παιδιά μου ήθελα να τα αναγνωρίσει και αυτός δεν το έκανε», συνέχισε η ίδια, λέγοντας πόσο μετάνιωσε για την αποτρόπαια πράξη της.

"Είμαι πολύ μετανιωμένη"

«Είμαι πολύ πολύ μετανιωμένη. Μακάρι να γυρνούσε ο χρόνος πίσω και να τα άλλαζα όλα! Ήταν όχι απλά ένα μεγάλο λάθος, δεν περιγράφεται! Μακάρι δηλαδή να μην είχε γίνει κάτι τέτοιο, γιατί και τα παιδάκια μου και τα παιδάκια της Θοδώρας έχουν μείνει ορφανά. Τώρα τα παιδιά μου θα με έχουν για ένα χρόνο και μετά δεν θα με έχουν, θα είναι στους δικούς μου», είπε η κατηγορούμενη, αποκαλύπτοντας πως ο μεγάλος της γιος μοιάζει πάρα πολύ με τον μεγάλο γιο του κατηγορούμενου που είχε κάνει με το θύμα!

«Μέσα από τα μάτια του βιώνω και τα άλλα του τα παιδιά, κάτι που δεν είναι εύκολο, γιατί πρέπει να συνεχίσω να ζω, να πατήσω δυνατά στα πόδια μου για τα παιδιά μου, αλλά είναι πολύ άσχημο αυτό που βιώνω. Ο πατέρας τους, όπως φαίνεται, δεν είχε κλείσει όλες τις πόρτες, ήταν κάτι σαν κοροϊδία και για τις δύο γυναίκες», πρόσθεσε.

"Θόλωσα, δεν θυμάμαι τίποτα"

Αναφερόμενη στη στιγμή του φονικού, η κατηγορούμενη περιέγραψε καρέ καρέ τι συνέβη στο κεφάλι της και μαχαίρωσε την σύζυγο του κατηγορούμενου Θεοδώρα.

«Θόλωσα, δεν θυμάμαι ούτε τις εικόνες της μαχαιριάς...Τίποτα! Να μην τύχει σε άνθρωπο, υπάρχει μια λεπτή στον εγκέφαλο που πραγματικά αν γυρίσει δεν καταλαβαίνει με τίποτα. Εκείνη την ημέρα στο συμβάν υπήρχε τσακωμός, υπήρχε ένταση , υπήρχαν απειλές. Ήταν κάτι δηλαδή πολύ πολύ άσχημο και αυτό που βίωσα εγώ και το μεγάλο παιδί μου που ήταν εκεί και τα παιδάκια της Θοδώρας. Ήταν όλα πολύ άσχημα», εξήγησε, είπε πως δεν μετανιώνει για την σχέση της, τονίζοντας πάντως πως θα ήθελε οι συνθήκες να ήταν διαφορετικές. «Να είχα διαλύσει τη σχέση, αμέσως μόλις έκανα τα παιδιά μου», τόνισε, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για το σκηνικό που επικράτησε πριν το έγκλημα.

«Κάποια στιγμή η Θοδώρα με σταμάτησε, είχε βγει στη μέση του δρόμου, φώναζε, έβριζε… Πήγε να χτυπήσει το παιδί μου και της είπα να μην το πειράξει …Έπειτα με φωνές και πάλι βγήκα από το αυτοκίνητο, με χτύπαγε γιατί και εγώ είχα μώλωπες από τη Θεοδώρα και μετά έγινε ότι έγινε», πρόσθεσε.

ΒΙΝΤΕΟ Ε

Δείτε επίσης:

ΣΗΜΕΡΑ μεταφέρθηκαν τα μωρά της φόνισσας του Κορωπίου στη φυλακή για να μεγαλώσουν μαζί της

ΕΓΚΛΗΜΑ στο Κορωπί-Με ΜΑΝΙΑ μαχαίρωνε την πρώην του συντρόφου της μπροστά στα παιδιά της

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top