Η Νικολούλη στο STAR!Τι είπε για τη «μαύρη χήρα» του καπετάνιου-«Την ένοιαζε μόνο η εικόνα της»

Πως περιέγραψε την επίθεση που δέχτηκε στη δίκη του δολοφονηθέντα Θανάση Λάμπρου

​Στη σκιά της κατάθεσης που έδωσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Τρίπολης η Αγγελική Νικολούλη, θα συνεχιστεί αύριο Παρασκευή η ακροαματική διαδικασία με τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής να έχουν αποχωρήσει και την πρόεδρο να διορίζει νέους. Η δημοσιογράφος μίλησε στο STAR για όσα εντόπισε από την πρώτη στιγμή που η σύζυγος του Θανάση Λάμπρου, η οποία τώρα κατηγορείται για το φόνο του, απευθύνθηκε στην εκπομπή της για να βρεθούν οι δολοφόνοι του...

«Από την πρώτη επαφή με τη χήρα διαπίστωσα ότι η συμπεριφορά της δεν ταίριαζε με την επιθυμία της, να βρεθούν δηλαδή οι δολοφόνοι... Άλλη εικόνα είχαμε μπροστά από τις κάμερες και εντελώς διαφορετική πίσω από αυτές. Την ενδιέφερε μόνο η εικόνα της, το αν τάπωσε τους αστυνομικούς, αν είχε καλή απόδοση στην εκπομπή, λες και η εκπομπή ήταν θέατρο, στο οποίο θα έδινε παράσταση», δήλωσε στο Star η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Η Αγγελική Νικολούλη δέχτηκε επίθεση από τους συνηγόρους υπεράσπισης, με αποτέλεσμα να προκληθεί ακόμα και παρέμβαση της προέδρου του δικαστηρίου, όταν κατέθετε όσα έζησε μαζί με την κατηγορουμένη.

«Μετέφερα όλα όσα βίωσα από την επαφή αυτή, μέσα σε ένα κλίμα πολύ αρνητικό με μια πρωτοφανή λεκτική επίθεση και μια ένταση από τους συνηγόρους της κατηγορουμένης που διήρκεσε για ώρες», εξήγησε η κυρία Νικολούλη, κάνοντας ειδική αναφορά στον ρόλο του φίλου του άτυχου καπετάνιου στην υπόθεση.

«Συνειδητοποιήσαμε κι άλλα στοιχεία από την έρευνα στο σπίτι που διαπράχθηκε το έγκλημα. Δηλαδή πήγε η ίδια μέσα (η χήρα) και βρήκε πρώτα τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και μετά βγήκαν και οι δυο έξω. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε εξαφανίσει κάποια στοιχεία σοβαρά, όπως ήταν οι σφαίρες», πρόσθεσε η κυρία Νικολούλη.

Η δίκη θα συνεχιστεί με τις καταθέσεις των υπόλοιπων μαρτύρων κατηγορητηρίου.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Δείτε επίσης:

ΟΡΓΗ στη δίκη της «μαύρης» χήρας της Αργολίδας-Επιτέθηκαν στην Νικολούλη-«Θα πληρώσει η κυρία»

ΔΙΚΗ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ:Ξέσπασε η μάνα,έκλαιγε το παιδί-"Δεν τον αγάπησε η χήρα,την είχα δει με άλλον"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top