ΟΡΓΗ στη δίκη της «μαύρης» χήρας της Αργολίδας-Επιτέθηκαν στην Νικολούλη-«Θα πληρώσει η κυρία»

Αθώα δηλώνει η κατηγορούμενη για την δολοφονία του καπετάνιου και συζύγου της Θ.Λάμπρου

​Με την κατάθεση της Αγγελικής Νικολούλη συνεχίστηκε σήμερα Τετάρτη στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο της Τρίπολης η δίκη της αποκαλούμενης "μαύρης χήρας" της Αργολίδας, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του συζύγου της Θανάση Λάμπρου, τον Δεκέμβριο του 2014, σε σπίτι κοινού τους φίλου.

«Η ίδια, η κατηγορούμενη απευθύνθηκε σε έμενα για να κάνω μια έρευνα, να βρω κάτι. Ήταν σαν να ήθελε να χρησιμοποιήσει, την εκπομπή, σαν ένα θέατρο για να δώσει μια παράσταση, εγώ αυτό ένιωσα», δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής “Φως στο Τούνελ”εξεταζόταν για πάνω από 2,5 ώρες, καθώς κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας για τα όσα προέκυψαν από την δημοσιογραφική της έρευνα, αλλά και για τα όσα διαδραματίστηκαν στο πλατό της εκπομπής της και τις δύο φορές που εμφανίστηκε η κατηγορούμενη.

«Αντί να έχει αυτό το σοκ που βρέθηκε στο χώρο που δολοφονήθηκε ο σύζυγος της, αστειευόταν με το συνεργείο, μπήκε μέσα στο σπίτι και μίλησε και με τον ιδιοκτήτη», δήλωσε η κυρία Νικολούλη.

Η δημοσιογράφος ήταν η 33η μάρτυρας της δίκης και η παρουσία της νωρίτερα από τη σειρά της στο δικαστήριο, προκάλεσε την οργή των συνηγόρων υπεράσπισης.

«Να έρθει με τη σειρά της, δεν είναι μάρτυρας αντικειμενικός. Θα πληρώσει η κυρία, γιατί ήρθε να κάνει την υπερασπιστή των αστυνομικών», δήλωσε ο δικηγόρος της κατηγορουμένης Β.Ρομπότης .

Μάρτυρας στη δίκη είναι και ο φίλος του 42χρονου θύματος, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε νεκρός με δύο σφαίρες ο καπετάνιος, στην Κοιλάδα Αργολίδας. Οι σφαίρες άνηκαν στο όπλο του φίλου του.

«Από τις συμπεριφορές που έχουν καταγραφεί και οι οποίες τον αφορούν, δημιουργούνται -όχι μόνο σε μένα αλλά και στο δικαστήριο-, πάρα πολλά ερωτηματικά για το ποιος είναι ο πραγματικός του ρόλος σε αυτή την υπόθεση», δήλωσε από την πλευρά του ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

«Ο άνθρωπος αυτός είχε εξαφανίσει τις σφαίρες από το συρτάρι που ήταν και το όπλο και τον ρωτήσαμε πως είναι δυνατόν να παίρνεις τις σφαίρες και να τις εξαφανίζεις, και είπε “φοβήθηκα,γιατί το όπλο δεν το κατείχα νόμιμα”», εξήγησε η κυρία Νικολούλη.

Αμφιβολίες και ερωτήματα για τον ρόλο του φίλου του θύματος έχει και η πλευρά της κατηγορούμενης.

Η δίκη διεκόπη, καθώς οι συνήγοροι υπεράσπισης δεν δέχονταν την εξέταση ενός μάρτυρα - αξιωματικού της ασφάλειας Ναυπλίου. Η 38χρονη κατηγορούμενη δηλώνει αθώα.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Δείτε επίσης:

ΔΙΚΗ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ:Ξέσπασε η μάνα,έκλαιγε το παιδί-"Δεν τον αγάπησε η χήρα,την είχα δει με άλλον"

ΚΟΛΑΣΗ στη δίκη της «μαύρης χήρας» από την Αργολίδα- ΕΝΤΑΣΗ και ΦΩΝΕΣ: «Να πάτε να πνιγείτε»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top