Αποκλειστικό Star:Συγκλονίζει η μάνα του 10χρονου που βιάστηκε με κατσαβίδι από συμμαθητές του

Η ιστορία που συγκλόνισε το Βόλο-«Μόνο ο Θεός ξέρει τι τράβηξα εκεί μέσα» μου είπε ο γιος μου

​Για τις δύσκολες στιγμές που ζει η οικογένεια της, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα του 10χρονου μαθητή από το Βόλο, ο οποίος όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, βιάστηκε στις τουαλέτες του σχολείου από τρεις συμμαθητές του (δυο αγόρια και ένα κορίτσι) με κατσαβίδι.

Μην μπορώντας ακόμα να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί στο παιδί της, η κυρία Μαρία εξήγησε πώς κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά με τον 10χρονο:

«Όταν οι γονείς είναι πολύ κοντά στο παιδί τους, μπορούν να δουν οποιαδήποτε αλλαγή με το παραμικρό. Εγώ παρατήρησα ότι από εκεί που ήταν ένα παιδί πρόσχαρο, ευδιάθετο και κοινωνικό, ξαφνικά κλείστηκε στον εαυτό του, δεν έτρωγε τίποτα, κλεινόταν μέσα στο δωμάτιο και ήταν απόμακρος. Όλη αυτή η συμπεριφορά μου κίνησε την περιέργεια».

«ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΟΥΤΣΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΙΑΣΜΕΝΟΣ»

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, η μητέρα του 10χρονου περιέγραψε πως:

«Κάποιες ημέρες ερχόταν κουτσαίνοντας, άλλες με μελανιασμένο μάτι και άλλες με κάποιο αιμάτωμα. Και μου έλεγε απλά ότι γλίστρησα από ένα σκαλί και έπεσα. Φοβόταν και ντρεπόταν να μου μιλήσει».

Έτσι, αποφάσισε με τον σύζυγο της και πατριό του 10χρονου, να τον πλησιάσουν ώστε να δουν τι «τρέχει»:

«Τον πλησιάσαμε ακόμα περισσότερο ώστε να μην φοβηθεί ότι θα τον μαλώσουμε ή θα τον βάλουμε κάποια τιμωρία και μας εκμυστηρεύτηκε τι ακριβώς συνέβαινε».

Ο μαθητής, τους εξήγησε πως «τον κακοποίησαν παιδιά μεγαλύτερης τάξης σε κάποια συγκεκριμένα διαλείμματα στις τουαλέτες και τις περισσότερες φορές ο δικός μου προσπαθούσε να κρυφτεί ώστε να μην τον βρουν τα άλλα παιδιά και να αποφύγει αυτή την κατάσταση. Αυτό συνέβη περισσότερες από μια φορές. Σε καμία περίπτωση δεν θα το απέκρυπτα. Το θέμα πήρε τη νόμιμη οδό, έκανα τις καταγγελίες μου και φυσικά το δημοσιοποίησα ώστε να προστατευτούν και τα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου».

ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο 10ΧΡΟΝΟΣ:

«Μόνο ο Θεός ξέρει τι τράβηξα εγώ εκεί μέσα» της είπε ο γιος της όταν επιτέλους άνοιξε την ψυχή του και εξομολογήθηκε τι του είχε συμβεί.

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΙ»

«Είμαστε συντετριμμένοι και συγκλονισμένοι. Δεν μπορούμε ακόμη να πιστέψουμε ότι έχει συμβεί. Προσπαθούμε να είμαστε ήρεμοι μόνο και μόνο για το καλό του παιδιού» τόνισε η κυρία Μαρία, η οποία πρόσθεσε:

«Η ψυχολογική κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη. Αναγκάστηκε το δικό μου παιδί να αλλάξει σχολείο. Αισθάνεται άσχημα και αναρωτιέται γιατί να φύγω εγώ και όχι τα παιδιά που μου έκαναν αυτό που μου έκαναν».

«ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ, ΒΛΕΠΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ»

«Στη διάρκεια της ημέρας ξεχνιέται. Το βράδυ που έρχεται στο σπίτι και πέφτει να κοιμηθεί, βλέπει εφιάλτες, φωνάζει, βλέπει να τον κυνηγούν τα συγκεκριμένα παιδιά και έχει ανήσυχο ύπνο. Αναγκάζομαι να κοιμάμαι μαζί του για να νιώθει ασφάλεια στον ύπνο του».

Τόνισε ακόμα πως «έχουμε ζητήσει τη στήριξη παιδοψυχολόγου. Το παιδί μου είναι θύμα bullying και μάλιστα πολύ σκληρού. Οι γονείς των άλλων παιδιών είναι τρομοκρατημένοι, φοβούνται, στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο αλλά το κάνουν με πολύ μεγάλο φόβο».

Να σημειώσουμε, ότι η σοκαριστική υπόθεση έχει πάρει πλέον τη νομική οδό. Η δικογραφία έχει χωριστεί σε τρεις φακέλους, κατηγορούνται οι τρεις μαθητές που έπραξαν ο,τι έπραξαν, οι γονείς των τριών μαθητών και οι δάσκαλοι του σχολείου.

Οι γονείς των τριών παιδιών αρνούνται οποιαδήποτε κατηγορία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτη φορά: Οι γονείς των μαθητών που βίασαν 10χρονο στο Βόλο με κατσαβίδι σπάνε τη σιωπή τους

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο πατριός του 10χρονου από το Βόλο: «Είμαι με χάπια… βίασαν το παιδί με κατσαβίδι»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top