Έγκλημα ΠΑΘΟΥΣ η δολοφονία του Κρητικού στη Γερμανία- Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ αποκάλυψη του θείου του

ΣΟΚΑΡΕΙ η ομολογία του δράστη

​Πρόκειται για μια από αυτές τις φορές που η ζωή γράφει το δικό της ανατριχιαστικό σενάριο. Ο 32χρονος Αντώνης από την Κρήτη δολοφονήθηκε άγρια από την 27χρονη Γερμανίδα σύζυγο του και τον 28χρονο Έλληνα εραστή της!

Το πτώμα του άτυχου άντρα βρέθηκε από οδηγό νταλίκας, στα σύνορα Γερμανίας-Αυστρίας. Το παράνομο ζευγάρι σχεδίασε την δολοφονία με σκοπό να τον βγάλουν από την μέση και να ζήσει ελεύθερο τον έρωτα του.

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας, είπε στην κατάθεση του: «Εκείνη μου ζήτησε να τον σκοτώσω. Μου είπε αν με αγαπάς, θα το κάνεις. Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι τη χτυπούσε και τη βασάνιζε και εκείνη και το παιδί. Έριξα δέκα σφαίρες γιατί δέκα ήταν τα περιστατικά που μου περιέγραψε. Άδειασα τις εννέα που έπαιρνε το πιστόλι και ξαναγέμισα με μια που είχα στη τσέπη μου».

Από την άλλη ο θείος του θύματος μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα» ανέφερε ότι ο 32χρονος είχε μεταναστεύσει στη Γερμανία με την γυναίκα και την κόρη του για να δουλέψει μιας και ήταν πολύ εργατικός.

Ο ίδιος, μάλιστα, αποκάλυψε και το δράμα που κρύβεται πίσω από την οικογένεια του θύματος, μιας και ο Αντώνης είναι το τρίτο παιδί που καλούνται να θάψουν οι γονείς του.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για το μοιραίο ερωτικό τρίγωνο με τον δολοφονημένο Έλληνα στη Γερμανία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top