ΣΥΓΚΙΝΕΙ η μητέρα του Παντελίδη στα γενέθλια του-Δεν μπορώ να σου ευχηθώ για 1η φορά μωρό μου

«Δεν λείπεις γιατί το επέλεξε ο Θεός αλλά γιατί αδιαφόρησαν κάποιοι άθλιοι»

ΣΥΓΚΙΝΕΙ η μητέρα του Παντελίδη στα γενέθλια του-Δεν μπορώ να σου ευχηθώ για 1η φορά μωρό μου

Σήμερα, στο πατρικό σπίτι του Παντελή Παντελίδη υπάρχει μία περίεργη σιωπή… Ο βουβός πόνος της οικογένειας του γίνεται πιο ανυπόφορος από ποτέ. Ο Παντελής, αν ζούσε, σήμερα θα είχε γενέθλια… θα έσβηνε 33 κεράκια και θα γιόρταζε μαζί με τους γονείς και τα αδέλφια του.

Ωστόσο, όλα αυτά θα συνέβαιναν αν το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου δεν άφηνε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο στο Ελληνικό. Η μητέρα του, η οποία ακόμα θρηνεί για το αδικοχαμένο παλικάρι της, έγραψε στο Facebook λίγα πράγματα για το παιδί της… Λόγια που κάνουν κομμάτια και τον πιο σκληρό.

Η Αθηνά Παντελίδου ανέβασε μία φωτογραφία του άτυχου τραγουδιστή σε παιδική ηλικία και έγραψε: «Γιατί αστέρι μου δεν είσαι εδώ. Θέλω να σε πάρω στην αγκαλιά μου, μου λείπεις πολύ. Το ξέρω και σε σένα λείπουμε. Το ξέρω ψάχνεις τρόπο να γυρίσεις είμαι σίγουρη. Σε λατρεύω, θέλω να’ ρθω κοντά σου. Αστέρι μου όλα άλλαξαν από τότε που σε πήραν από κοντά μας τίποτε δεν είναι το ίδιο. Πόνος, πόνος, πόνος.

μηνυμα.jpg
Δεν μπορώ να σου ευχηθώ για πρώτη φορά μωρό μου. Μου το στέρησαν. Μπορώ όμως να ευχηθώ στους υπεύθυνους που δεν σε έχω να περάσουν από τον ίδιο πόνο γιατί τότε μόνο θα με νοιώσουν. Δεν με νοιάζει αν κάποιοι σοκαριστούν γι’ αυτό και με χαρακτηρίσουν άσχημα ξέρω όμως τι θέλει η ψυχή μου και από δω και μπρος θα λέω ότι αισθάνομαι.

Τις δηθενιές, την ανωτερότητα και την άφεση αμαρτιών την αφήνω σε άλλους. Εμένα αυτό θέλει η καρδιά μου. Ο κόσμος σε λατρεύει. Το βλέπεις, εξάλλου, και αυτή η αγάπη όλο και μεγαλώνει και δεν έχει ξανασυμβεί για κανένα καλλιτέχνη. Ψυχή μου όλος ο κόσμος είναι δεμένος με τα σχοινιά σου γιατί αστέρι μου εσύ πάντα θα είσαι εδώ. Δεν λείπεις γιατί το επέλεξε ο Θεός αλλά γιατί αδιαφόρησαν κάποιοι άθλιοι. Να’ σαι καλά παλικάρι μου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top