Τον πυροβόλησε τόσες φορές όσες φέρεται να είχε κακοποιήσει και τη γυναίκα του

Νέα στοιχεία για το μοιραίο ερωτικό τρίγωνο-Ο 28χρονος αισθάνεται ενοχές για την δολοφονία του 32χρονου Κρητικού Αντώνη Χριστοφάκη στη Γερμανία

Ημέρα με την ημέρα έρχονται στο φως και νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη δολοφονία του 32χρονου Αντώνη Χριστοφάκη, στα σύνορα Αυστρίας-Γερμανίας, του νεαρού κρητικού που πριν από τέσσερα χρόνια έφυγε από το νησί του μαζί με τη Γερμανίδα σύζυγό του και το κοριτσάκι τους αναζητώντας μια καλύτερη ζωή στο Μόναχο (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

χριστοφ.jpg

Όταν το ζευγάρι έφτασε στη Γ��ρμανία ο άτυχος άνδρας έπιασε δουλειά σε ένα κρητικό εστιατόριο. Εκεί γνωρίστηκε με τον 28χρονο μάγειρα που κατηγορείται για τη δολοφονία του. Γρήγορα οι δύο Έλληνες έγιναν φίλοι. Η κατάληξη αυτής της φιλίας ήταν μοιραία. Η Γερμανίδα σύζυγος του θύματος και ο κατηγορούμενος έκαναν σχέση.

«Ήταν φίλοι για περισσότερο από τέσσερα χρόνια και μάλιστα σε ένα χρονικό διάστημα των τελευταίων τριών ετών συμβίωναν λόγω της ανάγκης κατοικίας γιατί δεν έβρισκε κατοικία» δήλωσε στο Star ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Γιώργος Βλαχόπουλος.

211116191829_9279.jpg

ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ:

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κατηγορούμενου ο 28χρονος αισθάνεται ότι παρασύρθηκε από την σύζυγο του φίλου του, θεωρώντας ότι μετά τη δολοφονία θα μπορούσαν να ζήσουν τον έρωτά τους. Ο νεαρός Έλληνας φέρεται να παραδέχτηκε ότι πυροβόλησε συμβολικά δέκα φορές το θύμα, όσες και οι φορές που η 30χρονη Γερμανίδα είχε υποστηρίξει ότι την είχε κακοποιήσει ο σύζυγός της.

ΑΓΩΝΙΩΔΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η 6ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τραγική μορφή το 6χρονο κοριτσάκι του ζευγαριού, το οποίο η αδελφή της μητέρας του υπό την εποπτεία της υπηρεσίας ανηλίκων. Η οικογένεια του πατέρα θέλει το παιδί να επιστρέψει στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για το μοιραίο ερωτικό τρίγωνο με τον δολοφονημένο Έλληνα στη Γερμανία

Μοιραίο τρίγωνο: Σκότωσαν Έλληνα στη Γερμανία για να ζήσουν τον έρωτα τους

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top