ΒΡΕΘΗΚΕ ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε τον 28χρονο – Ο αγώνας δρόμου του STAR

Του στήνουν παγίδες για να τον πιάσουν

Θέμα χρόνου είναι πλέον ο εντοπισμός του ασυνείδητου οδηγού, ο οποίος τραυμάτισε σοβαρά με το αυτοκίνητό του και εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο δρόμο τον νεαρό Γιάννη Παρδάλη στη Νίκαια, όπως πρώτο αποκάλυψε το star.gr, που έδωσε την υπόσχεση να βοηθήσει όπως μπορεί στην υπόθεση ώστε να βρεθεί ο δράστης.

Την σκυτάλη πήρε το δελτίο ειδήσεων του σταθμού, και με την έρευνα και το ρεπορτάζ του βοήθησε, ώστε να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του STAR, η τροχαία Κορυδαλλού, κατάφερε να βρει όχι μόνο τα πλήρη στοιχεία του οδηγού, αλλά ακόμη και για ποιο λόγο βρέθηκε στην περιοχή του σοβαρού ατυχήματος.

Οι αστυνομικοί έχουν στήσει ακόμη και παγίδες στα στέκια, όπου συχνάζει o ασυνείδητος οδηγός που εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο τον 28χρονο Γιάννη Παρδάλη, ώστε να τον πιάσουν και να τον οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η ταυτότητα του βασικού υπόπτου αποκαλύφθηκε μετά από εκτεταμένες έρευνες της τροχαίας Κορυδαλλού, αλλά και από μια μαρτυρία φωτιά, που όπως όλα δείχνουν, δένει πλήρως την υπόθεση του τροχαίου ατυχήματος.

Ο αυτόπτης μάρτυρας έκανε λόγο για αυτοκίνητο ίδιας μάρκας, τύπου και χρώματος με αυτό που προκάλεσε το φρικτό τροχαίο ατύχημα, το οποίο, όπως είπε, είχε εμφανή σημάδια από πρόσκρουση, ακριβώς στο ίδιο σημείο του προφυλακτήρα, όπως συνέβη και με το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον Γιάννη Παρδάλη.

Οι αστυνομικοί μετά από πολυήμερη σχολαστική έρευνα στην ευρύτερη περιοχή του ατυχήματος, είχαν ήδη καταφέρει να εντοπίσουν την ταυτότητα του πιθανού υπόπτου. Η μαρτυρία του αυτόπτη όμως που κατάφερε να συγκρατήσει ακόμη και την πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, έδειξε ακριβώς το ίδιο πρόσωπο με αυτό που υποπτεύονταν οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας που χτύπησε και εγκατέλειψε τον Γιάννη δεν μένει στην Νίκαια, αλλά έχει στενούς δεσμούς με την περιοχή. Την ημέρα που έγινε το ατύχημα ο δράστης είχε επισκεφτεί το σπίτι της μητέρας του και φεύγοντας για να μπει στη Λεωφόρο, οδήγησε ανάποδα σε ένα μονόδρομο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον 28χρονο, όπως εκτιμά η αστυνομία.

Οι στενοί συγγενείς του Γιάννη, καλούν τον υπαίτιο οδηγό να παραδοθεί στις αρχές.

Λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου, οι αστυνομικοί δεν αποκλείεται να κατασχέσουν το αυτοκίνητο ως πειστήριο του τροχαίου ατυχήματος και η υπόθεση θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Δείτε επίσης:

ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι μαρτυρίες στο STAR για τον ασυνείδητο οδηγό που χτύπησε και εγκατέλειψε 28χρονο

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ο ασυνείδητος οδηγός που εγκατέλειψε τον 28χρονο Γιάννη- ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ την προσπάθεια

Χτύπησαν και εγκατέλειψαν ΑΥΤΟΝ τον 28χρονο σε τροχαίο-Φώναζε αβοήθητος «Βρείτε το πόδι μου»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top