ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ επεισόδιο με άνδρα στην κηδεία του Κωστή Στεφανόπουλου - ΦΩΤΟ

Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Ψυχικό

ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ επεισόδιο με άνδρα στην κηδεία του Κωστή Στεφανόπουλου - ΦΩΤΟ

​Ο θάνατος του Κωστή Στεφανόπουλου σκόρπισε θλίψη στον ελληνικό λαό... Ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα, που αγαπήθηκε από τους Έλληνες, ακόμη και από αυτούς που είχαν διαφορετικά πολιτικά πιστεύω από εκείνον.

Και αυτό φάνηκε και σήμερα Τρίτη, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Ψυχικό, όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία για τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ανάμεσα στο πλήθος που πήγε να τον αποχαιρετήσει για τελευταία φορά, δεν ήταν μόνο γνωστοί πολιτικοί, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι, αλλά και εκατοντάδες απλοί πολίτες, που έσπευσαν εκεί με λουλούδια στα χέρια για το στερνό αντίο.

Ένας από αυτούς μάλιστα, τράβηξε τα βλέμματα, όταν σήκωσε με τα χέρια του μια μεγάλη κορνίζα με την φωτογραφία του Κωστή Στεφανόπουλου στο προαύλιο της εκκλησίας.

Το star.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε το στιγμιότυπο:

Αν και δεν γνωρίζουμε αν ο ηλικιωμένος κύριος με το μούσι, την τραγιάσκα και γυαλιά ήταν συγγενής του Κωστή Στεφανόπουλου, από την πράξη του φαίνεται πάντως πως αγαπούσε τον πρώην πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας ιδιαίτερα και τον είχε πολύ ψηλά….

kostis3.jpg


stefanopoulos.jpg

Ρεπορτάζ: Αλέκα Νικόλα (anikola@star.gr)


Επιμέλεια: Άννα Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)

Δείτε επίσης:

Το star.gr αποχαιρετά έναν σπουδαίο Πρόεδρο – Στερνό αντίο στον Κωστή Στεφανόπουλο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top