ΦΡΙΚΗ στη Λάρισα! Σκότωσε και έκαψε τον εραστή της γυναίκας του

Καταπέλτης η απόφαση του δικαστηρίου – Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη

ΦΡΙΚΗ στη Λάρισα! Σκότωσε και έκαψε τον εραστή της γυναίκας του

​Σε ισόβια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικά καταδικάστηκε τη Δευτέρα το απόγευμα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου, ο 32χρονος Αλβανός, ο οποίος πέρσι σκότωσε και έκαψε 21χρονο ομοεθνή του.

Όπως αναφέρει τοeleftheria.gr το θύμα είχε βρεθεί νεκρό και καμένο σε αδιέξοδο αγροτικό δρόμο δίπλα από το ξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων Αγιάς από κτηνοτρόφο που περνούσε από εκείνο το σημείο.

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό ότι ο 21χρονος είχε σχολάσει από την ψαροταβέρνα στην οποία εργαζόταν και γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα πήρε τηλέφωνο τον πατέρα του για να του πει ότι πάει μια βόλτα.

Από εκείνη την ώρα χάθηκαν τα ίχνη του και αμέσως κινητοποιήθηκε η οικογένειά του και δήλωσε την εξαφάνισή του.

Μία μέρα αργότερα ο νεαρός βρέθηκε νεκρός.

Ο 31χρονος κατηγορούμενος, όπως και στην ανακριτική διαδικασία, παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι σκότωσε τον νεαρό, αλλά όπως είπε το έκανε εν βρασμώ ψυχικής ορμής και δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία του.

«Οδηγήθηκα σε αυτή την πράξη γιατί είχε ερωτικές επαφές με τη γυναίκα μου. Δεν το είχα προσχεδιάσει», είπε και υποστήριξε ότι είχε προηγηθεί συμπλοκή ανάμεσά τους.

Ομολόγησε ακόμα ότι χρησιμοποίησε ένα εργαλείο της δουλειά του για να χτυπήσει το θύμα και αφού τον σκότωσε επιχείρησε να τον κάψει.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top