Αποκλειστικό Star: Φώτο και video από τη σουίτα που έμενε ο Ομπάμα στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Δείτε πού έμεινε για μια νύχτα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ

​Ο ιστορικός Αστέρας Βουλιαγμένης έκλεισε τις πόρτες του στις 17 Νοεμβρίου, προκειμένου να ξεκινήσει η ανακαίνιση μετά την πώληση του.

Τελευταίος επισκέπτης του θρυλικού ξενοδοχειακού συγκροτήματος, ήταν ο Μπάρακ Ομπάμα.

182337.jpg

To Star βρέθηκε στην καμπάνα των 130 τμ όπου έμεινε για ένα βράδυ ο Αμερικανός Πρόεδρος. Την επέλεξαν άντρες της προσωπικής του φρουράς, ενώ δεν είχε ιδιωτική πισίνα, με τον Μπαράκ Ομπάμα, να μην έχει καμία ιδιαίτερη απαίτηση:

«Η ασφάλεια είχε πολύ ιδιαίτερες απαιτήσεις. Δεν υπήρχαν άλλοι πελάτες, και αυτός ήταν ένας λόγος που επιλέχθηκε ο Αστέρας, φαντάζομαι δεδομένου ότι δεν είχαμε άλλους πελάτες. Είναι ο τελευταίος VIP πελάτης και ο τελευταίος πελάτης του συγκροτήματος», δήλωσε στο Star ο Μάρκος Λαμπίρης, διευθυντής πωλήσεων και marketing του συγκροτήματος του «Αστέρα».

suita-obama.jpg
Στην ...λευκή καμπάνα ξεκουράστηκε για λίγες ώρες ο Μπάρακ Ομπάμα, ενώ απήλαυσε το πρωινό του σε μπαλκόνι με θέα το απέραντο γαλάζιο.

«Πήγε στο γυμναστήριο την ημέρα που έφτασε και το πρωί της επόμενης ημέρας φαίνεται ότι είναι πολύ γυμνασμένος ο άνθρωπος», πρόσθεσε ο Μάρκος Λαμπίρης.

Περιμετρικά της καμπάνας υπήρχαν ακροβολισμένοι δεκάδες άνθρωποι της προσωπικής φρουράς του Μπαράκ Ομπάμα.Όπως μάλιστα θα δείτε και στο video, τοποθέτησαν γλάστρες για μεγαλύτερη κάλυψη του Αμερικανού προέδρου.

suita-obama1.jpg
Φεύγοντας, ο Μπαράκ Ομπάμα άφησε ένα ιδιόχειρο σημείωμα γράφοντας: «Σας ευχαριστώ για την εξαιρετική φιλοξενία. Εύχομαι να επιστρέψω για να μείνω περισσότερες ημέρες», ενώ η διοίκηση του ξενοδοχείου και οι εργαζόμενοι του προσέφεραν ως δώρο το συγκεκριμένο γλυπτό.

Η ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΣΟΥΙΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Το Star βρέθηκε και στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου από το 1967 έχει φιλοξενήσει εξέχουσες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 200 τ.μ με θέα που κόβει την ανάσα.

suita-obama2.jpg

Μεταξύ αυτών είναι «ο Φρανσουά Μιτέραν, ο Ζισκάρ Ντ΄ εστέν, ο Καραμανλής, ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν από τους φανατικούς του Αστέρα. Η Μπριζίτ Μπαρντό στο παρελθόν,ο Τζον Γουέιν, η Λέιντι Γκάκα... η Χίλαρι Κλίντον επίσης, από τους τελευταίους μεγάλους επισκέπτες» είπε στην κάμερα ο κύριος Λαμπίρης.

suita-obama3.jpg

Ζωντανός θρύλος ο Αστέρας Βουλιαγμένης μετά από 57 χρόνια λειτουργίας έκλεισε τις πόρτες του στις 17 Νοεμβρίου προκειμένου να ανακαινιστεί, μετά την πώληση του. Από τους 200 μόνιμους υπαλλήλους, οι 70 αποχώρησαν με εθελουσία, ενώ 443 είναι οι εποχικοί. Σήμερα είχαν συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας για το τι μέλλει γενέσθαι.

suita-obama4.jpg

«Αναφέρθηκε στη συνάντηση ότι θα ανοίξουν κάποιες νέες θέσεις εργασίας σε κάποια τμήματα τα οποία δεν υφίστανται μέχρι σήμερα όπως εστιατόριο στην πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης και κάποιες άλλες θέσεις στα κοινόχρηστα τμήματα», δήλωσε στο Star ο Τάκης Κούκος, Πρόεδρος του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων του «Αστέρα» Βουλιαγμένης.

Αναμένεται και δεύτερη συνάντηση σε λίγες ημέρες για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top