Μοιραίο τρίγωνο: Σκότωσαν Έλληνα στη Γερμανία για να ζήσουν τον έρωτα τους

Ραγδαίες εξελίξεις-Η σύζυγος του θύματος φέρεται να τον «έφαγε» με συνεργό έναν 28χρονο από το φιλικό τους περιβάλλον

​Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας του Αντώνη Χριστοφάκη, το πτώμα του οποίου βρέθηκε τυχαία από οδηγό νταλίκας, στα σύνορα Γερμανίας-Αυστρίας.

Όπως αναφέρει το cretalive, όλα δείχνουν πως πρόκειται για έγκλημα… πάθους, με πρωταγωνιστές την Γερμανίδα σύζυγο του 32χρονου Κρητικού και έναν 28χρονο Έλληνα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τόσο η σύζυγος του θύματος όσο και ο νεαρός άνδρας που ανήκε στο στενό φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, φέρονται να «έφαγαν» τον 32χρονο Αντώνη Χριστοφάκη, ώστε να ζήσουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους.

xristofak.jpg

Το ερωτικό «τρίγωνο»

Όπως εξηγεί ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών του Μονάχου, το ερωτικό "τρίγωνο" φαίνεται να σ��ήθηκε λίγο μετά τη μετακόμιση του ζευγαριού από την Κρήτη στη Γερμανία. Η 26χρονη συνελήφθη από την πρώτη στιγμή καθώς έπεσε σε αντιφάσεις στην κατάθεση που έδωσε στις αστυνομικές αρχές.

Τον γάζωσαν με 11 σφαίρες

Σύμφωνα με την έρευνα των τοπικών αστυνομικών αρχών ο 32χρονος έχει γαζωθεί από 11 σφαίρες. Έξι από αυτές έπληξαν βασικά όργανα και προκάλεσαν το θάνατό του, ενώ φαίνεται να προσπάθησαν να τον πετάξουν σε χαράδρα βάθους 150 μέτρων, χωρίς να τα καταφέρουν.

Ομολογία σοκ: «Το σχεδίασα με τη γυναίκα του θύματος»

Όπως αποκαλύπτει μιλώντας στο ΚΡΗΤΗ TV, ο δικηγόρος του 28χρονου, κ. Γιώργος Βλαχόπουλος, «το βράδυ της Τετάρτης ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές, ότι εξαιτίας ερωτικής αντιζηλίας, σχεδίασε με τη σύζυγο του θύματος, Αλεξάνδρα, το φόνο του 32χρονου και τον εκτέλεσε ο ίδιος».

xri_4.jpg

Ομολόγησε και η 26χρονη γυναίκα του θύματος

Η 26χρονη Γερμανίδα φέρεται επίσης να έχει ομολογήσει τη συμμετοχή της στο σχέδιο δολοφονίας του συζύγου και πατέρα της 6χρονης κόρης του ζευγαριού, προκαλώντας απόλυτο σοκ στον αδελφό του άτυχου Χριστοφάκη που βρίσκεται εδώ και μέρες στο Μόναχο.

Πλέον και οι δυο αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και βρίσκονται υπό κράτηση.

Την ίδια στιγμή, σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης, και συγκεκριμένα η Σίβα όπου διαμένει η οικογένεια του θύματος.

Ο άτυχος άνδρας είχε αφήσει το χωριό του για να ζήσει στην Γερμανία με την οικογένεια του για μία καλύτερη ζωή.

Πλέον, εκείνος είναι στο χώμα, η σύζυγος του στη φυλακή, και το 6χρονο κοριτσάκι τους «μόνο», αφού έχασε στα ξαφνικά και τους δυο γονείς του.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ KΡΗΤΗ TV Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top