Bέρα… ALERT: Εξαφανίστηκε η βέρα του Ομπάμα λίγο μετά τη άφιξη του στην Ελλάδα!

Μυστήριο με το κόσμημα! Το φορούσε όταν κατέβηκε από το Air Force One και μετά «χάθηκε»-Πρώτη ανάρτηση:15/11/2016 21:17

​«Φτερά» έκανε η βέρα του Μπάρακ Ομπάμα λίγο μετά την άφιξη του στην Ελλάδα με το Air Force One.

Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, ο Αμερικανός Πρόεδρος κατέβηκε από το αεροπλάνο του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», φορώντας το δαχτυλίδι με το οποίο αντάλλαξε με την Μισέλ Ομπάμα όρκους αιώνιας πίστης, αφοσίωσης και αγάπης.

(Φορά βέρα)

IMG_1624.jpg
Ωστόσο κατά τις συναντήσεις του με τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Αλέξη Τσίπρα, η βέρα… εξαφανίστηκε!

Και εκεί είναι που άρχισε το πάρτι της συνωμοσιολογίας, καθώς τα σενάρια για την εξαφάνιση της βέρας άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν.

(Φορά βέρα)

IMG_1604.jpg
Τι ότι περνούν κρίση Μισέλ και Μπάρακ γράφτηκε στα social media, τι ότι αυτή η κίνηση του Αμερικανού Προέδρου αποτελεί δήλωση «διαθεσιμότητας» γράφτηκε, τι ότι την έχασε ή του την έκλεψαν διαδόθηκε. Μέχρι και ότι ο Αλέξης Τσίπρας μετά την Αντζελίνα Τζολί «γκαντέμιασε» και τον Μπάρακ Ομπάμα ακούστηκε, αλλά φυσικά τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει, καθώς όλα αποτελούν τρολαρίσματα που έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

(Δεν φορά βέρα)

181945.jpg

Ποια είναι η αλήθεια; Ότι αυτή η κίνηση αποτελεί μια συνηθισμένη πρακτική του Ομπάμα, καθώς φοβάται μήπως χάσει το σύμβολο της αιώνιας δέσμευσης του με την Μισέλ λόγω της δουλειάς του, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και άπειρες χειραψίες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τον Οκτώβριο, η Washington Post δημοσίευσε βίντεο της άφιξης του Αμερικανού προέδρου στο αεροδρόμιο του Γκρίνσμπορο, για μία προεκλογική συγκέντρωση της Χίλαρι Κλίντον.

(Δεν φορά βέρα)

182063.jpg
Εκεί, την ώρα που περπατούσε προς τον κόσμο που τον περίμενε, έβγαλε τη βέρα του και την έβαλε στην τσέπη του.

Να θυμίσουμε επίσης, πως τον περασμένο Μάιο είχε δεχτεί πυρά από πολλούς, όταν έβγαλε τη βέρα του πριν δώσει το χέρι του σε νεαρούς Αργεντινούς, κίνηση που ορισμένοι την ερμήνευσαν ως ένδειξη ανησυχίας ότι μπορεί να του έκλεβαν το δαχτυλίδι.

(Δεν φορά βέρα)
DK2_9140.jpg
181971.jpg
IMG_0961.jpg


ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top