Mε τα χίλια ζόρια και την Τετάρτη οι μετακινήσεις με τα ΜΜΜ στη Αθήνα λόγω Ομπάμα

Στάση εργασίας στον ΗΣΑΠ-Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα κλείσουν

Mε τα χίλια ζόρια και την Τετάρτη οι μετακινήσεις με τα ΜΜΜ στη Αθήνα λόγω Ομπάμα

​Μια ακόμα μέρα ταλαιπωρίας περιμένει την Τετάρτη τους Αθηναίους, καθώς αύριο θα είναι η δεύτερη και τελευταία μέρα της επίσκεψης του Μπάρακ Ομπάμα στην Ελλάδα.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι μετακινήσεις στους κεντρικούς δρόμους της Πρωτεύουσας αλλά και με τα ΜΜΜ να γίνουν (και πάλι) εφιάλτης.

Συγκεκριμένα, όσοι επιλέξετε την Τετάρτη είτε να πάρετε κάποιο ΜΜΜ είτε να πάρετε το αυτοκίνητο σας, θα πρέπει να γνωρίζετε τα παρακάτω:

Κλειστός θα είναι από τις 09.30 ο σταθμός του μετρό «Ακρόπολη» καθ' υπόδειξη της Αστυνομίας.Οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις.

Επίσης, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο από τις 14:00 έως τις 16:00, ενώ ακινητοποιημένοι θα είναι και οι συρμοί του τραμ από τις 10:00 έως τις 16:00.

Λόγω στάσης εργασίας εργαζομένων στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στη Γραμμή 1 από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Τέλος στον Προαστιακό, από τις 15:00 έως και τουλάχιστον τις 16:30 τα δρομολόγια δεν θα φτάνουν στο Αεροδρόμιο, αλλά θα τερματίζουν στο Κορωπί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top