Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια αδίστακτων ληστών έζησε η 80χρονη στο Κερατσίνι (VIDEO)

Oι τέσσερις κακοποιοί την έκαναν «μαύρη» στο ξύλο-Πωλητήριο στο σπίτι της έβαλε η ηλικιωμένη γυναίκα

Για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η 80χρονη θεία του που έπεσε θύμα ληστείας τα ξημερώματα της Κυριακής στο σπίτι της στο Κερατσίνι, μίλησε στην κάμερα ο ανιψιός της, περιγράφοντας πώς οι τέσσερις αδίστακτοι κακοποιοί βασάνισαν την ηλικιωμένη γυναίκα:

«Κάποια στιγμή το ένα τσιουάουα τον δάγκωσε στο πόδι. Εκείνη την ώρα πάτησε το σκυλί στο κεφάλι και η γιαγιά αντέδρασε λέγοντας “το σκυλί μου αλήτη, φονιά” και εκεί αρχίσαν να τη βαράνε. Tην χτυπήσαν με το όπλο στο πρόσωπο».

Οι κακοποιοί με καλέμια, ξήλωσαν από τον τοίχο το χρηματοκιβώτιο.

Μέσα υπήρχαν σύμφωνα με τον ανιψιό της ηλικιωμένης μόνο η ταυτότητά της και ένας σταυρός. Ολα τα αντικείμενα αξίας που είχε, τα είχαν πάρει τις προηγούμενες φορές.

Μια γειτόνισσα που άκουσε τις φωνές της 80χρονης ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί έφθασαν πριν προλάβουν να απομακρυνθούν οι κακοποιοί.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κοντά στο σπίτι της ηλικιωμένης το αυτοκίνητο με το οποία είχαν πάει, το οποίο είχαν κλέψει από την περιοχή του Μαραθώνα.

Η ηλικιωμένη μετά την τρίτη ληστεία έβαλε πωλητήριο στο σπίτι της. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι τέσσερις συλληφθέντες έχουν κάνει και άλλες ληστείες στην Αττική.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top