ΘΡΗΝΟΣ στην Πάτρα για τον Άγγελο Φραντζή – Το συγκλονιστικό μήνυμα καθηγητή του

«Αύριο η θέση σου θα είναι άδεια κι εσύ αδικαιολογήτως απών»

ΘΡΗΝΟΣ στην Πάτρα για τον Άγγελο Φραντζή – Το συγκλονιστικό μήνυμα καθηγητή του

​Αβάσταχτος είναι ο πόνος των γονιών, της αδελφής και των φίλων του 23χρονου Άγγελου Φραντζή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο στην Καλλιθέα Πατρών.

Όπως αναφέρει το The Best το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε μάντρα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 23χρονος Άγγελος και να τραυματιστούν σοβαρά δύο ακόμα άτομα.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Παναγιώτης και Κατερίνα που διατηρούν καφενείο της Κρήνη Πατρών και η μονάκριβη αδελφή του Μαριλένα.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κρήνης Πατρών κι εκεί όσοι τον αγάπησαν θα του πουν το τελευταίο αντίο και θα τον ξεπροβοδίσουν για το μεγάλο του ταξίδι χωρίς επιστροφή.

ssss.jpg

Συγκλονισμένος από τον ξαφνικό χαμό του 23χρονου και ο καθηγητής του Χαράλαμπος Στανίτσας στο 9ο ΕΠΑΛ Πάτρας, ο οποίος μέσω της σελίδας του στο Facebook είπε το δικό του αντίο στον μαθητή του.

«Άγγελε, αύριο 4η ώρα θα είχαμε Ν. Γλώσσα στο 9ο ΕΠΑΛ. Θα λείπεις. Θα πάρεις απουσία και μάλιστα αδικαιολόγητη! Την προηγούμενη βδομάδα μου ζητούσες επίμονα να σου δικαιολογήσω την απουσία όταν άργησες λίγο να μπεις στην αίθουσα. Και μ' ανάγκασες να στην δικαιολογήσω, υποσχόμενος ότι θα ήσουν καλό παιδί στο εξής. Και το τήρησες και έκανες και παρατηρήσεις στους συμμαθητές σου γιατί ενοχλούσαν στο μάθημα.

Μετά από τέσσερα χρόνια στο σχολείο, περίμενες φέτος να πάρεις το απολυτήριο και το πτυχίο σου. Και ήσουν αξιέπαινος γι' αυτό. Το πρωί με��οκάματο και το βράδυ κατάκοπος σχολείο. Ήσουν αξιέπαινος γι ' αυτό. Πολλοί το είχαν σκεφτεί, αρκετοί το ξεκίνησαν, λιγότεροι τα κατάφεραν.

112.jpg

Αύριο όμως Άγγελε η θέση σου θα είναι άδεια. Η αίθουσα βουβή. Οι συμμαθητές σου και εγώ βουρκωμένοι.

Εύχομαι ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου, να χαρίζει παρηγοριά στους δικούς σου και να’ σαι σίγουρος κάθε μέρα που θα παίρνουμε παρουσίες στο απουσιολόγιο τυπικά θα είσαι ΑΔΙΚΑΙΟΛΗΓΗΤΑ ΑΠΩΝ, μεταξύ μας όμως ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΑΡΩΝ! Καλό ταξίδι Άγγελε ! Θα σε θυμόμαστε πάντα»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top