Πρώτη φορά: Οι γονείς των μαθητών που βίασαν 10χρονο στο Βόλο με κατσαβίδι σπάνε τη σιωπή τους

Αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή των παιδιών τους στο περιστατικό

Πρώτη φορά: Οι γονείς των μαθητών που βίασαν 10χρονο στο Βόλο με κατσαβίδι σπάνε τη σιωπή τους

​Τις δικές τους απ��ντήσεις για τον βιασμό-σοκ 10χρονου στο Βόλο από συμμαθητές του, έδωσαν οι γονείς των τριών μαθητών που κατηγορούνται για την κακοποίηση του αγοριού.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η υπόθεση έγινε γνωστή πριν από μερικές ημέρες συγκλονίζοντας το Πανελλήνιο αλλά και την τοπική κοινωνία, που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί.

Τα πρώτα στοιχεία,ανέφεραν πως ο 10χρονος μαθητής βιάστηκε με κατσαβίδι σε σχολείο της Μαγνησίας από τους τρεις συμμαθητές του (δυο αγόρια και ένα κορίτσι, που είναι ένα χρόνο μεγαλύτεροι), με την ιατροδικαστική εξέταση να αποδεικνύει πως όντως το παιδί υπέστη κακοποίηση με αιχμηρό αντικείμενο.

Μάλιστα ο πατριός του 10χρονου είχε μιλήσει για το συγκλονιστικό περιστατικό, λέγοντας πως «είμαι κλονισμένος! Παίρνω χάπια για την πίεση και είμαι κλινήρης».

Σύμφωνα με τις ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Ταχυδρόμος Βόλου», οι γονείς των τριών παιδιών είναι κατηγορηματικά αντίθετοι στη συμμετοχή των παιδιών τους στην καταγγελλόμενη κακοποίηση.

Μάλιστα επισκέφτηκαν και τα δικαστήρια Βόλου όπου έδωσαν στοιχεία για την υπόθεση.

Οι γονείς αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή των παιδιών τους στο καταγγελλόμενο περιστατικό.

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ:

Την ίδια στιγμή, με ταχείς ρυθμούς προχωράει η έρευνα της Εισαγγελίας Βόλου για την εν λόγω καταγγελία κακοποίησης 10χρονου παιδιού μαθητή.Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η εισαγγελική έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιες αρχές διεξάγουν περαιτέρω έρευνα για τη σεξουαλική κακοποίηση και συλλέγουν κάθε χρήσιμο στοιχείο.

Για καταθέσει�� αναμένεται να κληθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι (από δασκάλους διευθυντές σχολείου και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μέχρι γονείς και παιδιά).Παράλληλα, η Εισαγγελία Βόλου έχει διατάξει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση με αφορμή την καταγγελία που έγινε. Η ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας έχει επιβεβαιώσει με πόρισμά της την καταγγελλόμενη κακοποίηση του 10χ��ονου από άλλα παιδιά με τη χρήση διάφορων αντικειμένων.

Ο 10χρονος κατέθεσε στην Αστυνομία παρουσία παιδοψυχολόγου, όπως προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη από την πρώτη στιγμή της καταγγελίας άλλαξε σχολείο, μετά από συνεννόηση όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, προκειμένου να προστατευτεί. H προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας Ρουμπίνη Λεονταρή επιβεβαίωσε το συμβάν και σημείωσε με έμφαση πως είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα που σημειώνεται στην περιοχή, καθώς μαθητής της πρώτης δημοτικού πριν από λίγο καιρό κακοποιήθηκε με τον ίδιο τρόπο από μαθητή της τρίτης δημοτικού.

Τέλος τόνισε πως «αν διευρύνουμε τη ματιά μας θα δούμε ότι όλα αυτά τα παιδιά τα οποία γίνονται θύτες και προκαλούν τέτοιες συμπεριφορές σε άλλα παιδιά μικρότερά τους ενδεχόμενα έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις στον περίγυρό τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΦΡΙΚΗ στο Βόλο! 10χρονος κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του με αιχμηρό αντικείμενο

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο πατριός του 10χρονου από το Βόλο: «Είμαι με χάπια… βίασαν το παιδί με κατσαβίδι»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top