H κοπέλα του τον είδε να πεθαίνει: Τη φίλησε και μετά σκοτώθηκε (VIDEO)

Συγκλονίζει ο θάνατος του 19χρονου Ρουσσέτου Διαμαντόπουλου

​Μόλις μερικοί μήνες πέρασαν από τον τραγικό θάνατο του Ρουσσέτου Διαμαντόπουλου, και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το χαμογελαστό παλικάρι που έχασε την ζωή του με τόσο άδικο τρόπο.

ssss_401_355.jpg

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής από την Σαντορίνη, άφησε την τελευταία του πνοή τον περασμένο Μάϊο. Ήταν Κυριακή και ο Ρουσέττος είχε περάσει από το Μεγαλοχώρι για να χαιρετήσει το κορίτσι του. Στον δρόμο του γυρισμού παραμόνευε ο θάνατος, αφού έπεσε σε καραμπόλα αυτοκινήτων και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το Smart μιας κοπέλας, το οποίο παρέσυρε το μηχανάκι του άτυχου Ρουσσέτου και τον εκσφενδόνισε πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση!

diamantopoulos_podosfairo.jpg
Ακόμα πιο τραγικό, είναι το γεγονός ότι η καραμπόλα έγινε μπροστά στα μ��τια της κοπέλας του, καθώς δεν είχε προλάβει να απομακρυνθεί από το σημείο όπου αποχαιρετίστηκαν. Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε ασθενοφόρο, αλλά ήταν πολύ αργά, αφού ο Ρουσσέτος σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ οι οδηγοί των άλλων οχημάτων τραυματίστηκαν ελαφρά. Ο θάνατος του 19χρονου ποδοσφαιριστή συγκλόνισε το κυκλαδίτικο νησί.

ρουσετος1.jpg

Μερικούς μήνες μετά, οι γονείς, οι συγγενείς αλλά και η κοπέλα του 19χρονου ποδοσφαιριστή, τίμησαν τον αδικοχαμένο Ρουσσέτο σε ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Όπως θα δείτε και στο video του cyclades24, την τραγωδία που εκτυλίχθηκε τον περασμένο Μάϊο δεν την ξέχασε ξανείς.

ρουσετος2.jpg
Πριν από τον αγώνα οι αρχηγοί των ομάδων της «Λάβας Εμπορείου' και της «Θύελλας Καμαρίου» ανέβηκαν στην εξέδρα και παρέδωσαν λουλούδια και τιμητικές πλακέτες στους γονείς του νεαρού αθλητή της Λάβας που έφυγε πολύ πρόωρα από τροχαίο. Πριν από την διάρκεια του αγώνα κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου νέου μας από τις ομάδες και τους εκατοντάδες φιλάθλους, ενώ τραγική φιγούρα ήταν η κοπέλα του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top