Γιατρέ μου η ΚΑΡΔΙΑ μου! ΔΕΙΤΕ τον ΚΟΥΚΛΟ γιατρό που έχει τρελάνει το Instagram

Οι φωτογραφίες με τους κοιλιακούς που ΚΟΛΑΖΟΥΝ

Γιατρέ μου η ΚΑΡΔΙΑ μου! ΔΕΙΤΕ τον ΚΟΥΚΛΟ γιατρό που έχει τρελάνει το Instagram

​Ο Νίκος Πετράκης είναι νέος, κούκλος, Κρητικός, γιατρός και έχει καταφέρει να τινάξει στον αέρα το Instagram με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμός.

kouklos-giatros-1.jpg

Ο νεαρός γιατρός δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τον Καλιφορνέζο κτηνίατρο, ο οποίος επίσης έχει γίνει θέμα στα διεθνή ΜΜΕ, διότι και γλυκό πρόσωπο έχει και κοιλιακούς φέτες, τους οποίους φροντίζει να τους επιδεικνύει τακτικά στους διαδικτυακούς του φίλους.

giatros6.jpg

Όπως αναφέρει το Flashnews, o… doctor, σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, παράλληλα όμως ακολουθώντας το ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί» έχει φροντίσει εκτός από το πνεύμα και το σώμα, κάνοντας αρκετή γυμναστική και συγκεκριμένα crossfit.

giatros5.jpg

O Νίκος Πετράκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο, εργάζεται όμως ως ειδικευόμενος γιατρός στο Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο «Αγία Ελένη» στην Αθήνα.

giatros4.jpg
Φυσικά τα κολακευτικά σχόλια και τα like στις καυτές του φωτογραφίες πέφτουν βροχή, ενώ δεν θα μας φανεί περίεργο αν μετά από τη διαφήμιση στα κάλλη του, αρχίσουν να σχηματίζονται ουρές έξω από το νοσοκομείο από κορίτσια και κυρίες με… καρδιολογικά προβλήματα, που θα θέλουν μόνον εκείνον για να τις εξετάσει.

giatros3.jpg

giatros2.jpg

giatros1.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top