ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ στο Βοτανικό – Εκκενώθηκε ο χώρος όπου θα κατασκευαστεί το τέμενος

Απομακρύνθηκαν οι καταληψίες μετά από επέμβαση της αστυνομίας-Πρώτη ανάρτηση: 08:17

​Επιχείρηση για την εκκένωση του χώρου όπου θα κατασκευαστεί το τέμενος στο Βοτανικό και τις τελευταίες μέρες βρισκόταν υπό κατάληψη πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής η αστυνομία.



Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στην περιοχή και αφού περικύκλωσαν το χώρο κάλεσαν τους καταληψίες που φορούν στολές παραλλαγής και δηλώνουν… άστεγοι να φύγουν από εκεί.



Παρόντες ήταν και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Η. Κασιδιάρης και Η. Παναγιώταρος που εξέφρασαν τη στήριξή τους στους καταληψίες, ενώ η αστυνομία πραγματοποίησε 11 προσαγωγές.


Όπως έγραψε μάλιστα το star.gr πρόκειται για περίπου 40 άτομα τα οποία φορούν παραλλαγή και συστήνονται ως «Σύλλογος Εφέδρων Πολιτών Οπλιτών».


Δήλωσαν μάλιστα αποκλειστικά στο star.gr, ότι είναι εκεί εδώ και περίπου τέσσερις μήνες γιατί ο χώρος αυτός είναι ελληνικός άρα μόνο για τους Έλληνες.



Οι ίδιοι πάντως, ισχυρίστηκαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή και ότι βρίσκονται εκεί γιατί δεν θέλουν στην Ελλάδα να κατασκευαστεί μουσουλμανικό τέμενος.



Τόνισαν μάλιστα ότι στον καταυλισμό που έχουν στήσει έχουν θέση μόνο Έλληνες άστεγοι, οι οποίοι είναι ορθόδοξοι.

Διαβάστε επίσης:

ΜΟΝΟ στο star.gr: ΟΛΗ η αλήθεια για το τέμενος και την κατάληψη στο Βοτανικό