Γνώριμοι της ΕΛ.ΑΣ. οι συλληφθέντες στα προσφυγικά της Αλεξάνδρας- Ο ένας είναι Αμερικανός

Η δεύτερη είναι Ελληνίδα φοιτήτρια

Γνώριμοι της ΕΛ.ΑΣ. οι συλληφθέντες στα προσφυγικά της Αλεξάνδρας- Ο ένας είναι Αμερικανός

​Στην σύλληψη δύο ατόμων και την προσαγωγή ακόμη 13 προχώρησαν αστυνομικοί κατά την διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν την Δευτέρα στα Προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας (δείτε εδώ περισσότερα).

Οι συλληφθέντες είναι γνώριμοι της ΕΛ.ΑΣ. καθώς πρόκειται για έναν 28χρονο Αμερικανό φοιτητή από τη Μασαχουσέτη, που είχε προσαχθεί και στις 26 Σεπτεμβρίου μετά από κατάληψη της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στο Κολωνάκι, και μία 22χρονη Ελληνίδα φοιτήτρια, η οποία επίσης είχε συλληφθεί στην ίδια κατάληψη.

Από τον πετροπόλεμο μεταξύ αντιεξουσιαστών και μελών της Χρυσής Αυγής, τραυματίστηκε ελάφρά ένας αστυνομικός ενώ ζημιές υπέστησαν πολλά αυτοκινητα.

Η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση για τα επεισόδια, καλώντας την πολιτεία να «βάλει φραγμούς σε τέτοιου τύπου πρακτικές και με ουσιαστικές πρωτοβουλίες να προστατεύσει τις ζωές και τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών», ενώ δηλώνουν πως, «οι εργαζόμενοι αστυνομικοί δεν είναι υποχρεωμένοι, αλλά ούτε και ο ρόλος τους είναι να γίνονται βορά στις ορέξεις όλων αυτών των ακραίων στοιχείων που εκμεταλλεύονται την απουσία της πολιτείας».

Μάλιστα, απειλούν την ηγεσία της ελληνικής αστυνομίας με μήνυση!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top