Ίντριγκα: Άγριος καυγάς για τα μάτια του Αποστόλου-VIDEO

Παραλίγο ο αντιδήμαρχος στη Ναύπακτο να πατήσει με το αυτοκίνητο του την αντιπεριφερειάρχη

​Ο κακός χαμός έγινε την Τετάρτη στην πόλη της Ναυπάκτου μεταξύ του αντιδημάρχου, υπεύθυνου καθαριότητας του Δήμου κ. Κοτσανά, και της αντιπεριφερειάρχη Χριστίνας Σταρακά.

ΦΩΤ1.jpg
Όπως θα δείτε και στο video του npress, αφορμή για τον απίστευτο καυγά, στάθηκε η ομιλία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην πόλη της Ναυπάκτου, για την οποία δεν έλαβε πρόσκληση ο κ. Κοτσανάς.

ΦΩΤ2.jpg
Αυτό προκάλεσε την οργή και το άγριο ξέσπασμά του. Ο αντιδήμαρχος σε έξαλλη κατάσταση, φώναζε και χτυπούσε με το χέρι του τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ενώ πάνω στον εκνευρισμό του, παραλίγο να πατήσει με το αγροτικό του δήμου την αντιπεριφερειάρχη, στην προσπάθειά του να ξεπαρκάρει.

ΦΩΤ5.jpg
«Βρίσκομαι εδώ έξι ημέρες και κανείς δεν με ενημέρωσε για την ομιλία του υπουργού, ενώ είμαι ο αρμόδιος για να τον ενημερώσω για τις καταστροφές. Ντροπή σας» έλεγε εκτός εαυτού ο κ. Κοτσανάς.

ΦΩΤ3.jpg
Τόσο η αντιπεριφερειάρχης κ. Σταρακά, όσο και ο δήμαρχος Τάκης Λουκόπουλος, προσπαθ��ύσαν να τον ηρεμήσουν αλλά… μάταια. Ο κ. Κοτσανάς συνέχισε να ωρύεται, ενώ στο τέλος λίγο πριν αποχωρήσει με το αυτοκίνητο του δήμου, οποίο παραλίγο να πατήσει την αντιπεριφερειάρχη, στην προσπάθεια του να ξεπαρκάρει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top