Η Greenpeace σήκωσε πανό διαμαρτυρίας στην Κουμουνδούρου

Συγκέντρωση ενάντια στη συμφωνία CETA

​Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης μέλη της Greenpeace έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμο��νδούρου, σηκώνοντας πανό ενάντια στη συμφωνία CETA.

«Ο Τσίπρας αγαπά της CETA – Οι Έλληνες όχι», έγραφε το πανό μετά και το μπλοκάρισμα στην υπογραφή της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ – Καναδά από την περιφέρεια της Βαλονίας στο Βέλγιο.



«Ελπίζουμε ότι ο κ. Τσίπρας θα παραδειγματιστεί από τα μαθήματα πολιτικού ήθους και ακεραιότητας που παρέδωσε στην Ευρώπη ο κ. Magnette με τη στάση του, αν θέλει πραγματικά να υπερασπιστεί τη δημοκρατία, τα δικαιώματα των πολιτών και τελικά την ίδια την Ευρώπη», δήλωσε ο Δημήτρης Ιμπραήμ, υπεύθυνος εκστρατειών στο ελληνικό γραφείο της Greenpeace.

«Η κρίση στην οποία θα οδηγήσει την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη η επικύρωση της CETA, θα έχει ανεξίτηλη την υπογραφή του κ. Τσίπρα, αν δεν ακούσει έστω και την τελευταία στιγμή την κοινωνία των πολιτών, την επιστημονική κοινότητα, καθώς και το ίδιο το εσωτερικό του κόμματός του» συνέχισε και κάλεσε τον πρωθυπουργό να αξιοποιήσει το υπάρχον κλίμα ενάντια στη συμφωνία και να δηλώσει την αντίθεση της ελληνικής κυβέρνησης στην επικύρωσή της.