Τον βρήκαν ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΕΝΟ σε δέντρο-Τον έψαχναν από την Δευτέρα!

Δείτε ποιοι αγνοούνται ακόμα

Τον βρήκαν ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΕΝΟ σε δέντρο-Τον έψαχναν από την Δευτέρα!

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του 60χρονου Μιχάλη Καστανού που αγνοείτο από τη Δευτέρα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι.

kastanos.jpg



Τον 60χρονο ελεύθερο επαγγελματία εντόπισε το πρωί απαγχονισμένο σε ένα δέντρο σε αγροτική περιοχή του Αγίου Νικολάου, ένας άλλος άνδρας ο οποίος κάλεσε αμέσως τις αστυνομικές αρχές.

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια η οποία δυο μέρες βίωσε ώρες αγωνίας αναζητώντας τον άνθρωπό της για την τύχη του οποίου δυστυχώς γράφτηκε δραματικός επίλογος.

Αγνοούμενοι για 13η ημέρα

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες και για τους δυο Χανιώτες τα ίχνη των οποίων αγνοούνται για 13η ημέρα.

Όσον αφορά τον 61χρονο Κυριάκο Μετζιδάκη αναφέρεται «Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σορτς, πουκάμισο και δερμάτινα παπούτσια. Οδηγεί το ΜΗΟ – 7875, γαλάζιο ΤΟΥΟΤΑ AURIS με κόκκινες πινακίδες. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065».

Οι πληροφορίες που αναφέρονται για τον 67χρονο Σταύρο Σαρτζετάκη είναι «ο 67χρονος άντρας την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, σκούρο τζιν παντελόνι, μπεζ μπουφάν. Εφερε σακίδιο πλάτης και έχει δυσκολία στην κίνηση. Πιθανώς, έχει ταξιδέψει ακτοπλοϊκώς στον Πειραιά. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065».

LOSTMETZIDAKIS.jpg

LOSTSARTZETAKIS1.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top