ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR.GR: «Θέλουμε ΑΠΛΑ να μάθουμε την αλήθεια για τον ΘΑΝΑΤΟ της Σόνιας μας»

«Έχουμε νέους σημαντικούς μάρτυρες»- Πρώτη ανάρτηση: 25/10/2016 17:00

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR.GR: «Θέλουμε ΑΠΛΑ να μάθουμε την αλήθεια για τον ΘΑΝΑΤΟ της Σόνιας μας»

​Περίπου ένα χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο της Σόνιας Αρμακόλα και η οικογένεια της προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και χάθηκε τόσο ξαφνικά ο δικός τους άνθρωπος. Την Τρίτη, η δίκη για την υπόθεση του θανάτου της 39χρονης σεφ πήρε αναβολή για τις 24 Απριλίου, παρατείνοντας την αγωνία των δικών της ανθρώπων.

Όπως εξήγησε ο γαμπρός της αδικοχαμένης μητέρας δυο παιδιών, Κώστας Τσάκαλος, στο star.gr «έχουμε δώσει νέα στοιχεία στον Εισαγγελέα. Καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε νέο Εισαγγελέα. Ουσιαστικά έχουμε στοιχεία που δείχνουν ότι οι βασικοί μάρτυρες της υπόθεσης έχουν πέσει σε αντιφάσεις στις καταθέσεις τους. Καταθέταμε συνέχεια στοιχεία στον Εισαγγελέα αλλά δεν τα αξιοποιούσε!

kons-tsakalos.jpg
Κώστας Τσάκαλος

Ενδεικτικά, παρά το γεγονός ότι ο διευθυντής στο Κέντρο Υγείας στην Σκιάθο, είχε αναφέρει ότι όταν πήγε στο νοσοκομείο η Σόνια μετά το τροχαίο δεν είχε χτυπήματα και στην συνέχεια έμαθε ότι μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο και της βρήκαν ότι είχε αιμάτωμα στο κεφάλι, δεν κλήθηκε να καταθέσει. Έχουμε νέους ςσημαντικούς μάρτυρες και νέες μαρτυρίες. Πρέπει να εξεταστούν οι βασικοί μάρτυρες που ήταν μαζί της το μοιραίο βράδυ. Έχουμε στοιχεία που δείχνουν ότι έχουν πέσει σε πολλές αντιφάσεις.

f1_138.jpg
Θέλουμε απλά να μάθουμε την αλήθεια για τον θάνατο της Σόνιας μας. Δεν πιστεύουμε ότι έγινε το τροχαίο όπως το περιγράφουν οι 3 βασικοί μάρτυρες που ήταν μαζί της τα ξημερώματα της 11ης Σεπτεμβρίου. Κάτι που προκύπτει και από τα λίγα τραύματα που είχε η Σόνια στο κορμί της».

Το μοιραίο βράδυ στην παραλία

Όλα συνέβησαν στις 10 Σεπτεμβρίου του 2015. Η Σόνια Αρμακόλα αφού τέλειωσε από τη δουλειά της, σε κατάστημα του νησιού πήγε μαζί με την παρέα της, άλλα τρία άτομα, (μία γυναίκα και δύο άνδρες) να διασκεδάσει σε ένα μπαράκι.

Στις πέντε τα ξημερώματα η παρέα αφού έφυγε από το μπαράκι, αποφάσισε να πάει για βραδινό μπάνιο και ξεκίνησαν με δύο μηχανάκια για παραλία του νησιού.

110516131151_1435.jpg
Αρχικά οι υπόλοιποι τρεις που ήταν μαζί με τη Σόνια εκείνο το βράδυ, υποστήριξαν στις καταθέσεις τους, ότι εκείνη έπεσε σε λακκούβα με το μηχανάκι που οδηγούσε και χτύπησε στο αριστερό χέρι και πόδι.

Λίγη ώρα αργότερα, εκείνη ξανανέβηκε στο μηχανάκι και συνέχισαν όλοι μαζί για την παραλία όπου μετά από λίγη ώρα η 39χρονη έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε από τη φίλη της, στο κέντρο Υγείας Σκιάθου.

Ο διευθυντής του κέντρου Υγείας ωστόσο που ήταν ο πρώτος γιατρός που την εξέτασε στη δική του κατάθεση υποστηρίζει ότι όταν η άτυχη γυναίκα έφθασε, διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και είχε έντονη υπνηλία.

110516131148_8393.jpg
Όταν την ξυπνούσαν οι γιατροί μιλούσε κανονικά, ενώ οι νευρολογικές εξετάσεις που της έγιναν ήταν απόλυτα φυσιολογικές. Σύμφωνα με το γιατρό που υποστηρίζει ότι εξέτασε το κεφάλι της, χιλιοστό- χιλιοστό δεν υπήρχε τίποτα, ούτε γρατζουνιά, ούτε αμυχή, ούτε κοκκινίλα, ούτε καν σκόνη από πτώση που υποτίθεται είχε προηγηθεί από το μηχανάκι.

«Αρκετές ώρες μετά τη διακομιδή της στο Νοσοκομείο Βόλου, πληροφορήθηκα ότι η 39χρονη είχε αιμάτωμα στο κεφάλι» φέρεται να υποστηρίζει ο γιατρός στην κατάθεσή του, και συμπληρώνει: «Μάλιστα κυκλοφόρησαν φήμες στο νησί ότι είχε χτυπηθεί με αμβλύ αντικείμενο σε προγενέστερο χρόνο όμως».

Της Αλέκας Νικόλα

Email: anikola@star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΜΟΝΟ στο STAR.GR:Μυστήριο με τον θάνατο 39χρονης σεφ στην Σκιάθο- ΝΕΕΣ μαρτυρίες ΦΩΤΙΑ

ΜΟΝΟ στο star.gr:Μυστήριο με τον θάνατο 39χρονης σεφ στην Σκιάθο-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ζητούν οι δικοί της

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top