Προσπάθησαν να λιντσάρουν 66χρονο που σκότωσε συγχωριανό του-«Αναγκάστηκα να τον μαχαιρώσω»ΦΩΤΟ

Ένταση στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου για το φονικό των Πατσίδων

​Με… ένταση, φωνές και αποδοκιμασίες οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, ο 66χρονος πρώην λογιστής, που κατηγορείται για τον θάνατο του 69χρονου κτηνοτρόφου, με τον οποίο και αλληλομαχαιρώθηκαν στο σπίτι του πρώτου στις Πατσίδες, Ηρακλείου.

XARTIS.jpg

Ο 66χρονος που μέχρι και την Δευτέρα νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ με σοβαρά τραύματα από μαχαίρι στο στόμα, τη γλώσσα και το λάρυγγα, οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου για την απολογία του.

foniko-patsides-dikasthria-entash-4.jpg

foniko-patsides-dikasthria-entash-10.jpg

Παρά τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας... συγγενείς και συγχωριανοί του 69χρονου θύματος της συμπλοκής, είχαν κατακλείσει τους χώρους των δικαστηρίων. Με το που αντίκρισαν τον 66χρονο κατηγορούμενο, κάποιοι από το πλήθος προσπάθησαν να του επιτεθούν και χάρη στην επέμβαση των αστυνομικών απεφεύχθησαν τα χειρότερα.

foniko-patsides-dikasthria-entash-5.jpg

foniko-patsides-dikasthria-entash-7.jpg

Μάλιστα, όπως αναφέρει το cretapost.gr, χρειάστηκε να φυγαδεύσουν τον 66χρονο άνδρα και να τον οδηγήσουν στη φυλακή, καθώς μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του και τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Κατά την διάρκειας της απολογίας του, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ενώπιον του ανακριτή ότι δεν γνώριζε το θύμα, που μπήκε στο σπίτι του στις Πατσίδες και του επιτέθηκε, αρχικά με μία μαγκούρα και κατόπιν με ένα μαχαίρι, με σκοπό να τον ληστέψει.

maxairi.jpg

Ο ίδιος αν και τραυματισμένος, προκειμένου να αμυνθεί, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε στους δικαστικούς λειτουργούς, άρπαξε με τη σειρά ένα μαχαίρι και χτύπησε τον 69χρονο στην κοιλιά και τον θώρακα.

foniko-patsides-dikasthria-entash-8.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top