ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ στην Πανόρμου: Απολογείται σήμερα ο συνταξιούχος αστυνομικός

Δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του εγκλήματος

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ στην Πανόρμου: Απολογείται σήμερα ο συνταξιούχος αστυνομικός

​Στον εισαγγελέα απολογείται σήμερα ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός και υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στη Μεσσηνία το 2010, ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ με τρεις πυροβολισμούς έναν 62χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου στους Αμπελόκηπους.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία τα κίνητρα της δολοφονίας, όμως σύμφωνα με μαρτυρίες, ο συνταξιούχος αστυνομικός δημιουργούσε συχνά προβλήματα στην γειτονιά και είχε έντονους καυγάδες με το θύμα.

Συγκεκριμένα, αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν πως στο παρελθόν ο συνταξιούχος αστυνομικός πήγαινε στο γυμναστήριο του θύματος και δημιουργούσε προβλήματα παρενοχλώντας με χυδαία σχόλια τις γυναίκες που βρίσκονταν εκεί, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να του έχει απαγορεύσει την είσοδο.

«O πελάτης μου έχει μετανιώσει, λέει ότι μακάρι να μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω», ανέφερε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο συνήγορος του δράστη, Νικόλαος Τούμπας.

Μάλιστα ο 60χρονος ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από το θύμα και ότι δεν πήγε σπίτι του για να πάρει το όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα, όπως έχει κατατεθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top