Μόνο στο Star:Φόβος και τρόμος οι ληστές με τη μέθοδο της απασχόλησης-Φρούρια τα σπίτια

Δεν μπορούν να ησυχάσουν τα θύματα

Τα θύματα της σπείρας που λήστευαν σπίτια με την μέθοδο της απασχόλησης, ζουν καθημερινά με τον φόβο.

Τοποθετούν συναγερμούς, βάζουν παγίδες σε όλα τα παράθυρα, προκειμένου να καταφέρουν να σώσουν τις περιουσίες τους.

Μία γυναίκα που έπεσε θύμα ληστείας μίλησε αποκλειστικά στο Star, για την άσχημη εμπειρία της.«Καθόμασταν με τον άντρα μου και πίναμε καφέ. Ήρθε ένας νεαρός καλοβαλμένος, δεν τον υποψιαζόσουν με τίποτα και όταν τον ρωτήσαμε που πάει μας απάντησε πως ήρθε να καθαρίσει».

Την ώρα που ένας από τους δυο δράστες είχε πιασει κουβέντα στην ιδιοκτήτρια για να την απασχολήσει, ο δεύτερος πέρασε στο πίσω μέρος του σπιτιού. Σκαρφάλωσε στο παράθυρο και άνοιξε σιγά σιγά.

Εν συνεχεία, ο δράστης μπήκε στο σπίτι και έκλεψε μια δερμάτινη θήκη. Ευτυχώς για τους ιδιοκτήτες, μέσα υπήρχαν στυλό αντι για χρυσαφικά ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Η οικογένεια στάθηκε τυχερή, καθώς οι ληστές δεν τους χτύπησαν όπως έκαναν σε άλλες περιπτώσεις . Η σπείρα δραστηριοποιούνταν στα νότια προάστια και συνήθως ο ένας έπιανε την κουβέντα για αντιπερισπασμό όσο ο άλλος έκλεβε το σπίτι.

Ωστόσο, σε άλλη περίπτωση στον Άγιο Δημήτριο οι δράστες δε χρησιμοποίησαν τη συνηθισμένη μέθοδο της απασχόλησης, αλλα μπήκαν στο σπίτι την ώρα που έλειπαν οι ιδιοκτήτες.

Αν και η σπείρα εξαρθρώθηκε τα θύματα λένε πως δεν μπορούν να ησυχάσουν καθώς τα σπίτια τους είναι ισόγεια και διαρκώς κινδυνεύουν.

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top