Επανεξελέγη Πρόεδρος της Ενωσης Δικαστών του ΣτΕ ο Ευθύμιος Αντωνόπουλος

Η ψηφοφορία έγινε στην σκιά της αποχώρησης δυο δικαστών σχετικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών

​Στη σκιά των αποχωρήσεων από το συνδικαλιστικό τους όργανο, δυο κορυφαίων δικαστών του Συμβουλίου Επικρατείας για τη στάση του οργάνου σχετικά με την ματαίωση της πρώτης διάσκεψης για το θέμα, επανεξελέγη πρόεδρος της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας ο σύμβουλος Επικρατείας Ευθύμιος Αντωνόπουλος.

Πλέον του κ. Αντώνοπουλου, ο οποίος ανέλαβε για δεύτερη θητεία τα καθήκοντα του προέδρου, αντιπρόεδρος εξελέγη ο πάρεδρος Ευάγγελος Αργυρός, γενική γραμματέας η εισηγήτρια Ευτυχία Κοράκου, ταμίας ο εισηγητής Νικόλαος Νικολάκης και μέλος ο σύμβουλος Επικρατείας Μιχάλης Πικραμένος.

Το κλίμα είχε οξυνθεί στην πρώτη διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες, όταν ο πρόεδρος Δικαστηρίου εξέδωσε ανακοίνωση για τη διακοπείσα διάσκεψη, επικαλούμενος την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Η Ένωση του ΣτΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά αποδεχόταν τις θέσεις του προέδρου του ΣτΕ. Αυτό οδήγησε τους αντιπροέδρους Χρήστο Ράμμο και Αικατερίνη Σακελλαροπούλου να παραιτηθούν από μέλη του συνδικαλιστικού τους οργάνου με καταγγελτικές επιστολές για όσα έγιναν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top