Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός έκλεβε νερό και ρεύμα - Οδηγούσε αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες!

Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος συνελήφθη αστυνομικός γιατί οδηγούσε το αυτοκίνητό του με πλαστές πινακίδες, καθώς τις κανονικές τις είχε παραδώσει πριν από επτά χρόνια. Επίσης κατηγορείται για κλοπή ρεύματος και νερού, ενώ στην κατοχή του, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και τέσσερα πιστόλια.

Η σύλληψη του αστυνομικού έγινε μετά από πληροφορία στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

Οι συνάδελφοί του έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνη��ό του και διαπίστωσαν ότι έφερε πλαστές πινακίδες και δεν είχε ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 53χρονος είχε παραδώσει την πρωτότυπη άδεια κυκλοφορίας και τις πινακίδες του οχήματος πριν από επτά χρόνια σε ΔΟΥ.

Ο έλεγχος όμως τους οδήγησε και σε άλλες παρατυπίες. Κατηγορείται ότι είχε κάνει παράνομες παρεμβάσεις στους μετρητές ηλεκτροδότησης και υδροδότησης στο σπίτι του. Ο 53χρονος, που βρίσκεται σε μακρά αστυνομική άδεια, φέρεται να υποστήριξε στους συναδέλφους του ότι αναγκάστηκε να το κάνει γιατί δεν έβγαινε οικονομικά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, αλλά και σε αποθήκη του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 πιστόλια, μαχαίρι, σπρέι πιπεριού, δύο δακρυγόνα και 486 φυσίγγια. Επίσης κατασχέθηκαν μια πινακίδα κυκλοφορίας για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή και ένα δελτίο ταυτότητας, για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια από τον ιδιοκτήτη του.

Ο αστυνομικός για την πινακίδα και την ταυτότητα φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τα είχε βρει και είχε ξεχάσει να τα παραδώσει.

Ο 53χρονος τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του.