ΜΟΝΟ στο star.gr- ΑΥΡΙΟ θα γίνει η κηδεία του αδικοχαμένου Σωτήρη! (ΦΩΤΟ)

Φίλοι και συγγενείς θα πουν ��ο στερνό αντίο στον 31χρονο πιλότο

ΜΟΝΟ στο star.gr- ΑΥΡΙΟ θα γίνει η κηδεία του αδικοχαμένου Σωτήρη! (ΦΩΤΟ)

​Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το χαμογελαστό παιδί των αιθέρων έκλεισε τα μάτια του για πάντα. Ο ήρωας τους, ο Σωτήρης τους... βιάστηκε να πετάξει μακριά, να πάει εκεί από όπου οι αεροπόροι δεν γυρίζουν για προσγείωση.

171016184422_2585.jpg
Ο Σμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας, Σωτήρης Αντωνόπουλος πέθανε όταν το αεροσκάφος τύπου Τσέσνα-172 κατέπεσε τρία χιλιόμετρα βόρεια από το πάρκινγκ του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, ενώ εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση από τα Μέγαρα στα Καλάβρυτα και πίσω στα Μέγαρα.

171016184414_4178.jpg

Μαζί με τον Σωτήρη ήταν και ο 53χρονος Νίκος. Και οι δυο πέθαναν ενώ οι σοροί τους βρέθηκαν απανθρακωμένες την Δευτέρας.

Την Πέμπτη, η μητέρα, τα αδέλφια, οι παππούδες, οι φίλοι αλλά και οι συνάδελφοι του Σωτήρη καλούνται να του πουν το τελευταίο αντίο! Η κηδεία του θα γίνει στις 15:00 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Μητρόπολης Αμαρουσίου.

14794071_1352528388090546_187694256_n.jpg

Όπως σας ενημέρωσε παλαιότερα το star.gr, οι φίλοι του Σωτήρη δεν μπορούν να πιστέψουν το πόσο άδικα έφυγε το χαμογελαστό παλικάρι.

Μάλιστα, ο φίλος του Κωνσταντίνος Λέτσας τόνισε στο star.gr: «αν κάτι τέτοιο έτυχε στον Σωτήρη, τότε μπορεί να συμβεί σε όλους όσοι πετάνε. Έχει υποστεί σοκ όλη ή αεροπορική κοινότητα και περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε πώς έγινε το μοιραίο. Πάνω από 3.000 ώρες σε αεροπλάνο και 1.500 σε ελικόπτερο, εκπαιδευτής αεροπλάνου και εκπαιδευτής σε ακροβατικά.

Resizer.jpg
Oι 3.000 ώρες στη γενική αεροπορία είναι πραγματικές ώρες και όχι εικονικές όπως στους πιλότους των αερογραμμών. Ένας πιλότος αερογραμμών κάνει ένα ταξίδι Αθήνα- Σιγκαπούρη και έχει γράψει 9 ώρες ταξίδια, ενώ στην ουσία έχει πετάξει το αεροπλάνο χειροκίνητα 10 λεπτά, ενώ στη γενική αεροπορία όσες ώρες έχεις πετάξει είναι πραγματικές. Σας τα λέω αυτά για να κατανοήσει κανείς την εμπειρία του Σωτήρη».

Resizer (1).jpg
«Ο Σωτήρης ήταν ένας «bon viveur». Είναι ο ήρωας μας. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να πει κακή κουβέντα για αυτόν. Πετούσε σε όλον τον κόσμο με αεροπλάνα ή ελικόπτερα. Ήταν ο ορισμός του πατριώτη, του αεροπόρου, του Έλληνα» τόνισε στο star.gr o φίλος και συνάδελφός του Τάσος Αληφραγκής.

Της Αλέκας Νικόλα

Email: anikola@star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΜΟΝΟ στο star.gr: «Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι πέθανε ο Σωτήρης. Είναι ο ήρωας μας»

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ star.gr- ΑΥΤΟΣ είναι ο δεύτερος επιβάτης του ΜΟΙΡΑΙΟΥ Τσέσνα!

Μόνο στο star.gr-ΟΛΗ η αλήθεια για το ΜΟΙΡΑΙΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ που έπεσε και τον 31χρονο χειριστή του

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top