ΑΛΛΑΞΕ την ζωή σου σε 3 μέρες, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ τον καρκίνο! Η μέθοδος που σώζει ψυχές στο star.gr

Ο εμπνευστής της "Expansion method" Α.Στραβελάκης περιγράφει αληθινές ιστορίες που συγκινούν

Όταν καλείσαι να γράψεις... για τα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο, τα μάτια βουρκώνουν, τα λόγια στερεύουν και ένας κόμπος δένει το στομάχι σου, έχ��ις - δεν έχεις ζήσει τέτοια εμπειρία... Εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία! Πριν μια δεκαετία έχασα μια ανιψιά 3 ετών από την μάστιγα ��ης εποχής και σήμερα θυμάμαι ξανά τον αγώνα της με τις χημειοθεραπείες και τα κουκλάκια, ώστε με την βοήθεια ειδικών, οι γονείς και οι συγγενείς των παιδιών που δίνουν μάχες με τον καρκίνο να μάθουν για την "Expansion method", την επαναστατική συνδυαστική μέθοδο άμεσης συναισθηματικής ενδυνάμωσης, που -κατά μια έννοια- σώζει ψυχές και... ζωές!

Η "Expansion Method" βασίζεται πάνω στην σύγχρονη επιστήμη και έχει αναπτύξει μια μεθοδολογία που καταφέρνει κάτι που μέχρι τώρα ήταν χρονοβόρο, επίπονο και πολύ πολύ ακριβό: την απελευθέρωση των τοξικών συναισθημάτων που καταστρέφουν την ποιότητα της ζωής μας και την βελτίωσή της μέσα σε 3 ημέρες! Αν και ακούγεται μαγικό, δεν είναι.... Προσοχή όμως, δεν αντικαθιστά τα φάρμακα, ούτε τους γιατρούς, αλλά παρέχεται από συμβούλους και από ψυχολόγους ως συνδυαστική και συμπληρωματική θεραπευτική μέθοδος.

children.jpgas-expansion.jpg

Εμπνευστής της "Expansion method" είναι ο συγγραφέας, σκηνοθέτης και θεραπευτής Αργύρης Μάρδας Στραβελάκης, ο οποίος είναι και επικεφαλής της “Δράσης Κοινωνικής Ενδυνάμωσης” της μη κερδοσκοπικής εταιρίας ΡΟΗ, που έχει ως σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας του ελληνικού πληθυσμού και την αναστροφή του αρνητικού ψυχολογικού κλίματος της Ελλάδος.

Το πρόβλημα που του άλλαξε την ζωή

Πριν ο Αργύρης Στραβελάκης ασχοληθεί με την ψυχολογία των παιδιών και των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, πέρασε ο ίδιος από το κρεβάτι του πόνου, γεγονός που του άλλαξε όλη την ζωή!

«Το 2009 ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας με έβαλε στο νοσοκομείο και με έκανε να παλέψω για την ζωή μου. Μέχρι τότε ήμουν ένας άνθρωπος επιτυχημένος, αλλά άδειος. Ήμουν ιδιοκτήτης μιας επιτυχημένης εταιρίας παραγωγής και έβγαζα πολλά χρήματα, ωστόσο όταν νοσηλεύτηκα κατάλαβα ότι τα λεφτά, δεν φέρνουν ευτυχία. Ούτε η αποδοχή και η αναγνώριση του κόσμου. Πρέπει να είσαι καλά με τον εαυτό σου. Οι στιγμές στο νοσοκομείο χάραξαν την καρδιά μου και με έκαναν να αλλάξω οπτική στην ζωή μου και να δω κατάματα τον εαυτό μου. Άλλωστε, δεν είχα άλλη επιλογή. Ή θα έφτιαχνα την ζωή μου ή θα έφευγα από αυτόν τον κόσμο. Έμαθα λοιπόν να ζητάω βοήθεια, να αναγνωρίζω τα λάθη μου και να μαθαίνω από αυτά. Τελικά, κατάφερα να βρω έναν τρόπο για να απελευθερώνω τα τοξικά συναισθήματα που κρατούσα μέσα μου. Αυτό ήταν και η αρχή για την μέθοδο που έφτιαξα μετά από πολύ κόπο, έρευνες και μελέτες με μια ομάδα επιστημόνων», εξομολογείται ο ίδιος στο star.gr.

Σιγά σιγά, ο Αργύρης Στραβελάκης εφαρμόζοντας την μέθοδο στον εαυτό του, είδε την υγεία του να βελτιώνεται αισθητά. Παράλληλα, αναθεωρώντας όλες τις πτυχές της ζωής του, βελτίωσε τις σχέσεις του με την οικογένειά, τους φίλους και τους συνεργάτες του και κατανόησε πλήρως πως οι … δικές του πράξεις καθορίζουν τελικά την πραγματικότητα που ο ίδιος ζει!

«Αν προσφέρω αποδοχή, αγάπη και κατανόηση στον κόσμο γύρω μου, νιώθω ΕΓΩ καλύτερα με τον εαυτό μου. Η ευτυχία έρχεται όταν προσφέρεις, όχι όταν λαμβάνεις. Η ασθένειά μου ήταν το μεγαλύτερο δώρο που μου έδωσε η ζωή μέχρι σήμερα. Με ανάγκασε να βρω τρόπο να αγαπήσω τον εαυτό μου», σημειώνει ο ίδιος.

Σε τρεις ημέρες γίνεσαι άλλος άνθρωπος!

3.jpg

Η "Expansion Method" αποτελείται από 3 εφαρμογές, σε απόσταση 21 ημερών η μία από την άλλη. Η κάθε εφαρμογή αποτελείται από 3 ωριαίες εκπαιδευτικές συνεδρίες, μια ώρα την ημέρα για τρεις μέρες. Στο τέλος της μεθόδου, ο συμβουλευόμενος είναι ικανός να μάθει να εφαρμόζει την μέθοδο στον εαυτό του! Και αυτό την κάνει τόσο αγαπητή από τον κόσμο. Σύμφωνα με τον Αργύρη Στραβελάκη, πρόκειται για ένα τεράστιο εργαλείο που προσφέρει πραγματική εσωτερική δύναμη σε μικρούς και μεγάλους...

Από τα νοσοκομεία και την απελπισία στην ελπίδα και την αισιοδοξία!

O Αργύρης Στραβελάκης μοιράζεται μαζί μας… μια από τις πολλές συγκινητικές εμπειρίες που έζησε τα τελευταία χρόνια, όταν είδε την ζωή της Ντίνας Ροτάρου να αλλάζει από την μια στιγμή στην άλλη!

hospital.jpg

«Όταν ήρθε σε εμάς η Ντίνα Ροτάρου είχε ήδη κάνει μεταμόσχευση ήπατος, λόγω κίρρωσης του ήπαρ. Σε τέτοιες περιπτώσεις όλος ο οργανισμός είναι σε καταστολή για να μην αποβάλλει το μόσχευμα. Οι τελευταίες εξετάσεις της έδειχναν υψηλό ποσοστό καρκινικών κυττάρων στην μήτρα της. Οι γιατροί ήταν έτοιμοι για ολική αφαίρεση και εκείνη ήταν σε πραγματική απόγνωση. Χ��ησιμοποιώντας την μέθοδο “Expansion” βρήκαμε την πραγματική πηγή των τοξικών της συναισθημάτων της και την απελευθερώσαμε άμεσα! Τώρα η Ντίνα είναι επιτυχημένη ρεφλεξολόγος, με πολύ καλή υγεία, έχει μάθει και εφαρμόζει την Expansion Method στον εαυτό της, όποτε εκείνη το χρειάζεται και είναι μια από της καλύτερες πρεσβευτές της μεθόδου», εξομολογείται ο Αργύρης Στραβελάκης.

Οι σύμβουλοι της Expansion δουλεύουν με συλλόγους (Σύλλογο Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων και Ιατρών Αθηνών-ΚΕΦΙ, Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο: Ελπίδα), σωματεία και ΜΚΟ για δωρεάν εφαρμογές της μεθόδου.

psixologia.jpgm.jpg

«Με την "Expansion Method" καταφέρνουμε να ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους του περιβάλλοντος του παιδιού που έχει καρκίνο, ώστε να έχουν τις αντοχές που χρειάζονται για να παρέχουν όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη φροντίδα στον μικρό ασθενή. Επίσης, προλαμβάνουμε την πιθανότητα ασθένειας της μητέρας, φροντίζοντας την ψυχολογία της, καθώς υπάρχουν έρευνες που δείχνουν μεγάλο ποσοστό μητέρων που έχουν παιδιά που δοκιμάζονται και αργότερα αναπτύσσουν οι ίδιες καρκίνο. Η καλή ψυχολογία είναι το κλειδί για την πρόληψη τέτοιων φαινομένων και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε», τονίζει.

health.jpg

Αγαπήστε τον εαυτό σας και τους άλλους, ονειρευτείτε, ζήστε την ζωή σας!

Κλείνοντας, ο Αργύρης Στραβελάκης στέλνει το δικό του μήνυμα στους αναγνώστες του star.gr που δοκιμάζονται ....και μας καλεί όλους να γνωρίσουμε το πιο δυνατό εργαλείο της ομάδας του, τα «Expansion Workshop» μπαίνοντας εδώ: www.expansionworkshops.com

«Να θυμάστε όλοι ότι αξίζετε. Αξίζετε να έχετε αγάπη στην ζωή σας, ευτυχία, φροντίδα και αποδοχή. Ανοίξτε την αγκαλιά σας σε όποιον την έχει ανάγκη. Η αγάπη πάντα επιστρέφεται. Πάντα. Η πραγματική, ουσιαστική ευτ��χία έρχεται όταν προσφέρουμε, όχι όταν ζητάμε να λάβουμε. Μην ξεχνάτε να λέτε όμορφα λόγια στον εαυτό σας. Να του λέτε "μπράβο" όταν καταφέρνει τους στόχους του. Να του προσφέρετε ότι χρειάζεται και να τον τιμάτε γι' αυτό που πραγματικά είναι, ένα τέλειο πλάσμα. Ονειρευτείτε ξανά… Μην αφήσετε την μιζέρια της εποχής να σας παρασύρει. Κλείστε τα μάτια και φανταστείτε το πιο όμορφο, το πιο ιδανικό μέλλον. Γεμίστε το, με όλα εκείνα που σας κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους. Ζήστε την ζωή σας».

change.jpgchange2.jpg

Αφιερωμένο στην Μαρία που έφυγε νωρίς και σε όλους όσοι πάλεψαν και παλεύουν με τον καρκίνο…

Της Άννας Σταματιάδου

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τελευταία Νέα
20.01.20 , 18:14 Καλεσμένη σε παιδικό party; Τα tips της Καγιά για να ξεχωρίσετε
20.01.20 , 18:06 Σε δίκη έξι κατηγορούμενοι για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου
20.01.20 , 18:00 Στη Βουλή δικογραφία για τον Τσοχατζόπουλο και για τη Siemens!
20.01.20 , 18:00 Ξεκίνησε το Πατρινό καρναβάλι- Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες
20.01.20 , 18:00 Δείτε για πόσα χιλιόμετρα έχουν εγγύηση τα επαγγελματικά της Fiat
20.01.20 , 17:59 Στη διάθεση των Αθηναίων το νέο ανακαινισμένο γυμναστήριο στην Ευελπίδων
20.01.20 , 17:49 Έγκλημα στην Πάφο: Νεκρή 31χρονη μητέρα μπροστά στα παιδιά της
20.01.20 , 17:43 Πρεμιέρα με το δεξί για τον Στέφανο!
20.01.20 , 17:36 «Σε απόσταση ασφαλείας»: Α' τηλεοπτική προβολή απόψε στο Star
20.01.20 , 17:34 Αμαλία Κωστοπούλου: Οι δύσκολες στιγμές μακριά από την οικογένειά της
20.01.20 , 17:32 Ανοιχτές Συζητήσεις με το κοινό: Κατανόησέ με ή σε καταβροχθίζω
20.01.20 , 17:30 Αιθιοπία: Γιόρταζαν τα Θεοφάνεια και βρέθηκαν στο κενό - 10 νεκροί
20.01.20 , 17:28 Alert στη Νίκαια: Εξαφανίστηκε 23χρονος
20.01.20 , 17:19 Νέο look για τη Βάσω Κολλιδά – Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!
20.01.20 , 17:12 Η Ελλάδα έτοιμη να μετάσχει στην επιτήρηση του εμπάργκο όπλων στη Λιβύη
17.01.20 , 13:57 Εξαφανίσεις που συγκλόνισαν: Χάθηκαν στην Ελλάδα και δε βρέθηκαν ποτέ...
17.01.20 , 21:18 GNTM - Κέισι: Έτσι πέρασε το απόγευμα της Παρασκευής με τον αγαπημένο της
16.01.20 , 19:20 GNTM - Κάτια: Ξεκαθαρίζει ποιος της έδωσε το πολυσυζητημένο δαχτυλίδι!
18.01.20 , 20:43 Πέθανε ο 28χρονος Έλληνας αθλητής, Aνδρέας Βάρελης
17.01.20 , 15:57 Ο μικρός Χριστόφορος που πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε - Συγκινεί η μαμά του
17.01.20 , 14:16 Εξαφάνιση Νικόλα: Ένα νέο στοιχείο δίνει ελπίδες στην οικογένειά του
17.01.20 , 13:23 Αλεξάνδρα - Αμαλία Κωστοπούλου: Casual εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας!
18.01.20 , 20:40 Ανατροπή στον Βόλο: Ο σκύλος προσπάθησε να σώσει τη νεκρή αφεντικίνα του
18.01.20 , 19:30 Δύσκολη μέρα για τη Μαρία Ηλιάκη
18.01.20 , 10:49 Έκαναν την έκπληξη! Παντρεύτηκαν 24 ώρες νωρίτερα Νιάρχος - Zhukova
19.01.20 , 14:30 Ελληνική Showbiz: Ζευγάρι κίνησε διαδικασίες διαζυγίου αλλά επανασυνδέθηκε
17.01.20 , 23:25 Ουπς! Το σημερινό σύνολο της Στικούδη, το έχει φορέσει και άλλη celebrity!
17.01.20 , 17:30 Μαρία Ηλίακη: Το προσβλητικό σχόλιο follower για τα κιλά και την ηλικία της
17.01.20 , 09:55 Καζαριάν: Η σχέση της με τον Ίαν Στρατή και το φιλί στα μπουζούκια!
18.01.20 , 11:46 Μυστηριώδης εξαφάνιση 7χρονης- Ο πατέρας της δεν τη βρήκε κι έπεσε για ύπνο
Back to Top